Maras1122 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam mam pytanie do posiadaczy E36 w wersji coupe lub majacych wiedze na temat sterownikow centralnego zamka w tych autach. Czy wszystkie auta w wersji coupe mialy taka funkcje ,ze szyba przy zamykaniu dwrzi opuszczala sie ok. 1cm i po zamknieciu juz drzwi domykala sie automatycznie? Z gory dziekuje za odpowiedzi. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Raczej tak jest u mnie w dwóch wersjach tak było i jest w 100% a do tego zamykanie szyb z kluczyka :arrow: nie wiem czy było we wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Alaszi ja mam jedna ,w ktorej tez tak jest ,jedna w ktorej tak nie jest i jedna w ktorej juz nie mam jak sprawdzic hehe stad mi potrzebna pomoc czy tak fabryka dala ,czy moze bylo roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Coupe tak ma zeby uszczelki nie targać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 jedna w ktorej tak nie jest- nic innego jak coś się zepsuło A szybke otwiera normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 nic innego jak coś się zepsuło A szybke otwiera normalnie? Dokladnie szyby elektryke otwiera normalnie ale nie ma tego "domykania" wina sterownika :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Pod sterownik/ moduł mi to podchodz. Nie wiem czy e36 coupe ma jeden czy dwa sterowniki/ moduł szybek- jak dwa to zrobic podmianke na test Ja miałem w swojej e36 kombi problem: szyba kierowcy otwierała sie i zamykała "skokami", pasażera OK- winny był sterownik/ moduł umiejscowiony za schowkiem. Ale ja miałem drzwi z ramką, a Ty masz bez w coupe więc może coś jeszcze innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi