elizabeth_ak Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Witam. Ręce mi opadły dziś w sklepie Norauto. Gość w Norauto powiedział, że wycieraczki do E46 są nietypowe i że są tylko na zamówienie i kosztuje to 200 złociszy! Powiedzcie proszę, że to jakiś mit!! Znalazłam na Allegro jakies za 35 PLN http://moto.allegro.pl/item786477114_plaskie_wycieraczki_bmw_3_e46_580_500.html warto to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Mit nat mitami- sprawdz swoje na długości i kup na wymiar. Jak sie boisz "budowy"wycieraczki, wygląd Ci nie pasuje to kup same gumki- ok 6zł /2szt- na giełdzie w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Niestety Chiccoo, nie jest tak różowo jakby się chciało. Ja u siebie miałem podobnie. Kombinowałem różne wycieraczki. Kupiłem nawet Valeo o długości 60cm (orginał od kierowcy ma 58cm) za 60zł. Wszystko było do d...y. Odrazam kombinowanie. To bezsensowne wywalanie kasy, a co się nerwów przy tym uszarpałem to moje. Jednak za wycieraczki 200zł to gość pojechał po bandzie. Ja za swoje Bosch'a zapłaciłem niecałe 120zł. Kupiłem je w Kwietniu i do tej pory działają jak nowe (~10tys km). Nie skrzypią, nie piszczą a na szybie nawet kropla nie zostaje. Jeśli chcesz oszczędzić kup te wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabeth_ak Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 No 120 to nie 200 i mam nadzieje, że nie na zamówienie tylko normalnie od ręki:) Jeśli pamiętasz może gdzie je kupiłeś to by było git. W mądrej książce dołączonej do auta wyczytałam że mam mieć 575 i 500, a na aukcji wycieraczek do E46 podane są inne wymiary http://www.moto.allegro.pl/item780240809_wycieraczki_bosch_aero_twin_ford_mazda_fiat_bmw.html czy to nie będzie problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Sklep Auto-Plus zanjduje się na Ołtaszynie ul Strachowskiego 27 koło salonu VW Wojtanowicz. tel 071 3681920. Powinni mieć te wycieraczki na miejscu, ale lepiej wcześniej zadzwonić do nich. Pełne dane: "Auto Plus" S.C. Wrocław, ul. Strachowskiego 27 a/1, tel. 071 3681920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A ja bym nadal sie upieral nad kupnem samych gumek grafitowych lub zwykłych- reszta zostaje taka sama- bydowa wycieraczki, więc wszystko bedzie ok. Czas roboty to ok 10min- kilka razy jaz tak robiłem, i znajomi tez do miatków, ameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabeth_ak Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Kupiłam te Bosch w sklepie na Ołtaszynie wskazanym przez 5oul. Cena 120 PLN. Cichutkie i świetnie wodę ściągają, jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 elizabeth_ak, dobra decyzja bmw_beer moja rada dbaj o nie a będą służyły bardzo długo. Przedewszystkim nie staraj się nimi skrzybać lodu z szyby pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A ja bym nadal sie upieral nad kupnem samych gumek grafitowych lub zwykłych- reszta zostaje taka sama- bydowa wycieraczki, więc wszystko bedzie ok.Czas roboty to ok 10min- kilka razy jaz tak robiłem, i znajomi tez do miatków, ameryki A ja kupiłem same gumy.. wymieniłem i teraz się wku***am.. I kupie sobie normalne wycieraczki ale to dopiero na wiosne.. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A kupiłeś zwykłe czy grafitowe ? Ja nigdy z tym problemu nie miałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 A kupiłeś zwykłe czy grafitowe ?Ja nigdy z tym problemu nie miałem :lol: Grafitowe.. i jeszcze do tego się tym ubrudziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elizabeth_ak Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dokładnie są to wycieraczki: Bosch Twin Spoiler 394S znalazłam je na allegro już za 77PLN, więc nie jest tak źle http://www.allegro.pl/item812881930_wycieraczki_bosch_twin_bmw_3_e46_komplet.html w zwykłych motoryzacyjnych są zazwyczaj po 120 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi