Gość Mordulec Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Jak w temacie , orientuje sie ktos gdzie mozna to kupic na miejscu we wrocku :?: Potrzebuje na szybko usztywnic busa z tyłu bo lekka nadwaga mi sie szykuje a nie chce szurac tłumikiem po asfalcie :wink: Wiem ze są na allegro ale nie mam czasu na bawienie sie w wysyłke dlatego jak ktos zna sklep motoryzacyjny gdzie takie cos maja na składzie to prosze o info bmw_beer Chodzi mi o gumy mniej wiecej takie jak na zdjeciach : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Polmozbyt-sklep z częściami do samochodów.(9-17) Tylko,że w jelczu laskowicach. Niedawno widziałem,że mieli pare na półce o różnych rozmiarach.A jeśli zamówienie to na drugi dzień jest. [ Dodano: 10 Listopad 09, 01:31 ] We wtorek tj.dzisiaj będę tam bo odbieram pare gratów dla kumpla to przy okazji zobaczę czy dalej te gumy mają,popytam o cene i dostępnośc ale podaj namiary jaki to bus(VW?)No chyba że masz już wymiary sprężyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wymiarów nie mam ale chodzi o VW Transportera mysle ze tam sprezyny sa podobnej grubosci ja w osobówkach wiec raczej takie "srednie" gumy sa mi potrzbne :wink: Wczoraj byłem w dwóch sklepach we wrocku i kazdy ze sprzedawców mniej wiecej wiedział o co mi chodzi ale nikt z nich nie posiadał takiego wynalazku na miejscu ani zbytnio sie nie kwapił zeby puszukac gdzie mozna to zamówic Za wszelkie info z góry dzieki bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W jelczu wiedzą o co chodzi jednak nie mają teraz-wszystkie im zeszły. Będą zamawiać na stan w tym tygodniu.(również w ofercie 3 rodzaje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Napewno na giełdzie samochodowej we Wrocłaiu- dział części do malychów polonezów. Jaka szerokość Ciebie interesuje?- mam 3 rodzaje na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 chiccoo, chodzi o cos takiego co by wlazło w sprezyny miedzy 25-35mm na tym rysunku ktory wrzuciłem to wychodzi na numer 3 (4zł) na allegro sa takie po 3,20zł ale nie chodzio cene tylko zeby to kupic od reki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 mi te gumy kiedyś michu kupował we wroc. więc pewnie będzie wiedział pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Mordulec, zadzwon do mnie za 45min to powiem Ci który mam numer na stanie- 0603/52 24 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi