Maras1122 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Witam jak w temacie co to jest za czesc? Znalazlem ja w E36 coupe z 97r. ale co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 To jest Gong:) T1-sygnał zegarka(3x pik) T2-sygnał komunikatów OBC(1x pimm) T3-sygnał ciągły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Dziki tylko w tym aucie komputera nie bylo w cale ,a zegarek zwykly ze wskazowkami,ale moze kiedys byl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Tego nigdy nie zrozumiesz. Ja spotkałem się z autem ktore miało analogowy zegarek a wiązke pod pełne OBC 4 ale wtyczek do gonga i samego gonga brak:) Możliwości w twoim przypadku było wiele: Być może ktoś miał analoga,ubogą instalację ale załatwił sobie z różnych względów osłonę nad pedałami z innej e 36 i w ten sposób odziedziczyłes gonga. Zobacz czy wiszą tam jakieś kostki do gonga bo może się okazać że masz pełną wiązkę pod OBC mimo,że w kokpicie siedzi analogowy zegarek. U kolegi w e36 montowałem małe Obc mimo że wczesniej miał tylko analoga i najuboższą wiązkę a u siebie całkiem niedawno podłączyłem również male OBC zamiast analoga i dołączyłem również gonga choć miałem najuboższą wersje wiązki elektrycznej także opcji z tym może być wiele:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Kostki pod gonga byly napewno dwie:) A auto mialo przygode juz wczesniej i to dosc powazna z przodu:) wiec pewnie ktos sobie podmienil:) Dzieki za pomoc i pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi