Gość skasuj Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Nie ufam takim rozporkom , widzialem juz duzo aut po takich lub samorobach i uwierzcie lepiej nie zakladac zadnej lub odlozyc 300zl na orginal . chyba ze chcecie miec rozpadajaca sie bude :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Dokladnie firma INXX do E30 ma super polerowane rozporki za 200zl o ile dobrze pamietam Do E34 mozliwe ze tez maja , jezeli nie podjedz do JACKY lub zadzwon i sie dowiedz oni powinni miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 pijas masz tutaj nr do goscia ktory ma rozne pierdoly od lamp do zawieszen i rozporek 880150770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 pijas masz tutaj nr do goscia ktory ma rozne pierdoly od lamp do zawieszen i rozporek 880150770 ecik,gadalem z marleyem i mowi,ze ok 400zl do E34,bo to rzadkie auto,jezeli chodzi o takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybek1984 Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 daj spokoj z tym gownem na alegro kupic rozpórki to jak kupic neony w hipermarkecie doloz i kup porzadne jak juz musisz szkod auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ale jakie to sa porzadne: supersprint, weicherc, ac .... ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 daj spokoj z tym gownem na alegro kupic rozpórki to jak kupic neony w hipermarkecie doloz i kup porzadne jak juz musisz szkod auta Czy ja wiem znam kontakty do 2 osob ktore robia do E30 idealnie identyczne wymiaramy i wygladem ( prawie ) jak orginal weichersa itd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Marcin (Mcinek) I Barabus ?? I kolor dobiora pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 18 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Marcin (Mcinek) I Barabus ?? I kolor dobiora pozdr Tak dokladnie ... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 a moze mi ktos powiedziec ile chca za regulowana do E34 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 nie maja chyba regulowanej, roba na wzor weichers'a do m40 i m20 E30 pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 Ja ejdnak zainwestuje w jakis pozodny orginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 ja jestem przeciwny zakladanu rozpurek mala glupia stluczka czyli gosc wjedzie ci w ktures z przednich kul i masz skasowane auto z obu stron ta rozpureczka to lipa chyba ze na rajdach jezdzisz czy cos w tym stylu jak znajde zdiecie mojego autaka z rozpurka to by wam sie odechcialo to zakladc pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi