mat Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Miło mi się czytało taki wątek na bmw sporcie więc może i wy się pochwalicie swoimi zwycięstwami lub przegranymi. Prosiłbym o szczerość i nie pisanie bajek Jak w temacie wpisujcie proszę czym i w jaki sposób udało się wam wygrać i z jakimi samochodami. Więc może zacznę: bmw e30 318 m10 równo z laguną I 1.8 115km lekkie baty e30 318 z accordem 2.0 e30 316 lekie baty od 316 compact rafalS (Skarbi) e30 318 m10 wygrana z 316 compact znajomego (Skarbi) bmw 730v8 automat dostałem od 328 coupe bmw 730v8 automat kill na jakimś lexusie nowym (nie mam pojęcia co za silnik) bmw 750 v12 kill nową s klasę w dieselku, nie wiem jaki motor. Się gość zdziwił strasznie 525touring automat kill bardzo szybkie clio, ledwo co mu odchodziłem 730v8 kill na preludzie 2.2 na bardzo szybkiej trasie (odchodziłem przy ponad 140 jak nie lepiej dopiero) 730v8 z cklasse benzyna równo przy ok. 220km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak jechałem swoją e34 525td to udało mi się tylko tiry wyprzedzić i raz jakiegoś Fiata na polskich blachach , następnym razem do Hamburga śmignę e36 325i , powinno być lepiej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Na trasie z Oławy do Polkowic wszystkie autobusy PKS-u były moje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A ja we wrocku , w godzinach szczytu wszystkim pieszo daje rade, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio_Montana Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 bardzo dobry temat hehe czytalem na sporcie i uwarzam ze byl potrzebny ostatnio kille na vv passat 1.9tdi z dwiema czerownymi dwa razy na miescie w trasie zkillowalo mnie mercedes s klasse w nowej budzie miedzy strzegomiem a wroclawiem chlopaki poszli z 240 na dziurach widzialem jak na chopie malo co nie zachaczyli zawieszka ja w bmw e39 jakis czas temu kila ceed zostala skiilowana kolo radia okazalo sie niestety ze to tajniacy kile bylo przy okolo 160 heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Przypomniało mi się że na A4 jak do Katowic się leci to raz wyprzedziłem swoją ciężarówką patrol autostradowy , jechali poboczem to było łatwo , zajechałem ich z zaskoczenia , oglądali sobie podczas jazdy jakiś film i zanim się zorientowali to już byłem pięć metrów przed nimi , widzę że docisneli do oporu ale ja też pedał w podłodze i idziemy łeb w łeb . Zaczyna się robić wąsko a oni na tym poboczu więc koleś z tego patrolu włącza koguty żebym mu miejsce zrobił ale ja wychowany na zapierdalaniu swoją bejcą nie mam nawet takiego zamiaru . Mam w ciężarówce 440 koni to sobie myślę ze nie ma co odpuszczać jakiejś T4 co ma 90 , jak już było krytycznie to chłopaki hamulec i zaczeło ich nosić po tym poboczu aż im słupki do zabezpieczania robót drogowych powypadały z paki ! Jestem z siebie dumny ! Faktycznie fajny temat można sie pochwalić co kto zrobił głupiego ! Wnoszę do Administratora o podklejenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 moja była e36 316i w sedanie vs. e30 325 ze znaczkiem 316i... hehe, musiałem się upewnić czy ręcznego nie zostawiłem zaciągniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Światła => światła Klękłem z golfem mk2 1,9TDI (koników nie znam) na ok 300m Wygrałem z Fordem Scorpio kombi manual 2,3 benz. odcinek ok 200m Na trasie Wygrałem z octavią 1,6i tak do ok190km później mocy mu zabrakło. Wygrałem E36 328kombi wygrana z corolla 1,6 z chipami i innymi bajerami w irlandii A mój najlepszy wyscig to było jak kierowałem E36 328kombi- wyścig z subaru impreza STI tak do 190km/h wygrywałem (siadział za mną), a później... koguty włączyli- tajniacy we Francji. Zrobiliśmy wymiane ja dałem 50e, a oni mandat- wytargowałem z 90e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Oj kilowalo się kiedys a w szczególnosci marke BMW raz nie dałem rady M3 bo przy 260kmh koło Munchen sciagnelem noge z gazu bo prawie auto odrywalo się od ziemi ale to było jak miałem niby auto Seata ibize cuprę 240 km pózniej doszedłem do wniosku ze nie będe jezdził gownem niech mnie kilują nadszedl czas na prawdziwe auto BMW i nie zaluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Compactem 323 TI wygrana z Golfem 4 1.9 TDI zrobionego na 200KM - 1/3 mili w kamieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 civic 1.6 160 kucy vtec znajomego skillowane wszystko co się ruszało poza subaru imprezą. to auto naprawdę jest bardzo szybkie. Radzę uważać na takie małe kajtki. A na klapie z tyłu 1.4 8) Lucius: słuchaj każdego sprawa co tutaj pisze. Każdy ma prawo robić co chce. Jeżeli ktoś jest głupi i wie jak się wypowiadać w tym temacie to jego sprawa. Kto ma odrobinę oleju w głowie będzie wiedział jak z tego korzystać. Do ścigania są fajne miejsca jak jak stare lotniska, przyjmijmy ,że każdy ścigał się na zamkniętej drodze, albo starym lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A ja we wrocku , w godzinach szczytu wszystkim pieszo daje rade, hehehe hehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antonio_Montana Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 popieram to co napisal mat na temat lucius nie chcesz nie pisz i nie osadzaj ludzi jezeli ktos ma ochote sie sprawdzic to jego sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 zresztą jeżeli nie chcecie to trudno, jeżeli uważacie ,że temat nie jest wart zainteresowania to zginie śmiercią naturalną. Nie mniej jednak na zapieprzanie po mieście taki topic imo nie ma żadnego wpływu. Kto to robi i tak to robić będzie bo słabą motywacją jest pisanie na forach kogo to nam się nie udało wyprzedzić. Temat ten miał charakter informacyjny. Ktoś kto nie chce się ścigać, może przeczytać np: co jego furka jest warta w konfrontacji z inną. Nikogo tym tematem nie namawiam do prowokowania niebezpiecznych sytuacji na naszych i tak nie najlepszych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zabawię się w górnika i odkopię ten temat. A co! Dziś ze świateł na pl. Społecznym w stronę Mostu Grunwaldzkiego - Mondeo ST200 MK2 Przynajmniej tak mówiła plakietka na tylnej klapie i dźwięk - V6. Tylko, że teoretycznie to powinno mnie zostawić w tyle (on 7,9 ja chyba 9,5) a w zasadzie na starcie zrobiłem go jak chciałem. Więc może było to nie-ST z doklejonym znaczkiem ST. Bo prawdziwe ST ma 205 KM a zwykłe V6 ma 170... Niemniej radocha była Jednak te 150KM coś potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wy to macie fajnie,ja swoim smerfowozem nie moge nikogo skillowac:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak to? Dlaczemu? Przecież tam u Ciebie to dopiero fajna fabryka pracuje pod maską. Na równym asfalcie możesz łoić jak leci, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Cos tam sie odpycha ale jestem spokojnym kierowca :BMW fuck Mercedes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Tak odkopię trochę stary temat ale muszę się podzielić swoimi spostrzeżeniami. 15 minut temu jadę przez Kato/Chorzów do domu, za mną na światłach Laguna II. Ruszamy, ja trochę energiczniej bo chciałem pobadać czy wskazówka w ogóle staje w pionie bo ostatnio same krótkie trasy trzaskam i silnik się nie ma okazji zagrzać. Patrzę w lusterko, kolo na zderzaku. Pomyślałem "o ty dziadu, takiś cwaniak?", no to jazda 100 - kolo na zderzaku 130 - kolo na zderzaku 150 - kolo na zderzaku 170 - kolo delikatnie się oddala WTF? Ja wiem że moje 2.0 ma tylko 150 KM i raczej nie ma wigoru ale chyba trafiłem na wyjątkowo mocne Renault Sprawdziłem sobie jakie tam były dostępne wersje silnikowe i... łał. Jakbym trafił na (nie)odpowiednie auto to bym wręcz solidne baty dostał. [h=2]Silniki Renault Laguna II[/h] Lista silników: 1.6 i 16V (107KM), 1.6 i 16V (115KM), 1.8 16V (120KM), 2.0 i 16V Turbo (170KM), 2.0 i T 16V (165KM), 2.0 i 16V (135KM), 2.0 IDE 16V (140KM), 2.0 i 16V GT (205KM), 3.0 V6 24V (207KM), 1.9 dCi (120KM), 1.9 dCi (100KM), 1.9 dCi (130KM), 1.9 dCi (110KM), 1.9 dCi (95KM), 2.0 dCi (150KM), 2.0 dCi FAP (175KM), 2.0 dCi (175KM), 2.2 dCi (150KM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ciekawe czy miałby tak samo dobre hamulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi