Maras1122 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam. jak w temacie potrzebuje wypiac caly uklad klimatyzacji z e36 od chlodnicy klimy po sam panel. Nie wiem czy klima jest nabita czy tez nie. Mozecie mi podpowiedziec jak wyjac caly uklad aby go nie uszkodzic. Na jakich elementach go rozlaczyc? Z gory dzieki wielkie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 gdzie i jak rozlaczyc - tego nie wiem. ale wazna sprawa jest, aby szybko pozatykac opwstale otwory i rurki, zeby wilgosc nie naszla. szczegolnie sie to tyczy osuszacza, ktory jest wypelniony higroskopijnym materialem - jak zlapie wilgoc to jest dio wywalenia. swoja droga to i tak powinno sie go wymieniac co jakies 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi