woz Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Sprobuj AUTOSEBA CHIPTUNING. Oni poustawiali mi w bylej e36 328. Cenowo byli niebo a ziemia tansi niz jetronic, a rezultat calkiem calkiem. Na 328i po modach 230KM i Nm tez poszedl troche w gore. tel: 607455637. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Sprobuj AUTOSEBA CHIPTUNING. Oni poustawiali mi w bylej e36 328. Cenowo byli niebo a ziemia tansi niz jetronic, a rezultat calkiem calkiem. Na 328i po modach 230KM i Nm tez poszedl troche w gore. tel: 607455637. Kontakt zostanie nawiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior144 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 jest jeden patent na zwiększenie mocy w tds-ie, bez komputera:) wystarczy 1 obrót i jest fajnie:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 ten golf posadzony w granacie 4drzwiowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Granat 3D, a może i 5D - nie pamiętam juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 to pewnie gofer znajomego jakos grubo ponad 130 KM i cos koło 300NM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wiem że miał kartke na sprzedaż na tylniej szybce i glega na przodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 tak to ten gofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Wiem, ze sprawa dla Chiccoo juz nieaktualna bo bejca poszla, ale dla innych moze sie przydac. Nie wiem ile to jest warte, kolega Lucius podal mi linka ( bmw_beer ). Komentarze pozytywne. Jedynie to nie jestem pozytywnie nastawiony do czipow ktore dostaje poczta w kopercie.. http://www.bmw-diesel.pl/viewtopic.php?f=4&t=1316&hilit=chip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzieki WOZ bmw_beer ja sprobuje kupic ten chip i po zamontowaniu go dam zanac czy warto bylo coś takiego kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 miras84, dodzwonilem sie dzisiaj do Seby. On robil mi mapy w 328 coupejce po przerobkach i w sumie bardzo pozytywnie wspominam. Zreszta nie jedna dobra opinie slyszalem na jego temat. Podaje nr do niego: 607455637 . Zakrec i spytaj sie co i jak odnosnie twojego TDS'a (bo podejrzewam ze to o niego chodzi?) Jestem wstepnie umowiony. 600zl. W tym jest hamownia (w porownaniu do jetronic'a 1500zl. Jedynie co daja w jetronicu to gwarancja na program, jesli cos ci sie sypnie w silniku to juz nie ich sprawa, chyba ze samochod ma ponizej 3 lat i 100 000km na liczniku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Dzieki bmw_beer jutro zadzwonie i dowiem sie co i jak, bo przydalo by sie pare kucy wiecej do mojego tdsa :twisted: Pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Miras84, bylem tam dzisiaj. Polecam go z reka na sercu. Zrobili fachowo, hamownia, 12 miesiecy pisemnej gwarancji na program. Wiem, ze 318TDSy tez robili bo sie pytalem pod twoim katem. Nie pamietam jedynie jaki tam byl dokladnie wynik, ale smialo zakrec do niego i wszystko ci powie. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras84 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ok. To zadzwonie i umowie sie po nowym roku. Ja zarejestrowalem sie na tej stronce co podales , pisalem do kolesia i odpisal ze smialo mozna podniesc moc o 20 KM bo duzo zalezy od stanu technicznego silnika. Moja buma ma juz 340 tyś przejechane i lepiej nie przesadzac z tymi konikami:) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie zrozumcie mnie źle ale czytam pierwszy post i nie dziwie się dlaczego marka BMW cieszy się taką opnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Nie zrozumie Ciebie zle, ale nie wiem dokladnie o co chodzi. Moze jakis konkretny przyklad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi