Gość Mordulec Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jak w temacie , szkoda ze tak pozno http://moto.onet.pl/1582580,1,premiera-spozniona-o-20-lat,artykul.html?node=16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 uuu to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No niestety czasem bywa i tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 pewnie znalazło by się jedno (no może nie ///M) cabrio na forum, gdyby wszystko poszło inaczej... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 ja jak pierwszy raz zobaczyłem 5tkę w cabrio i coupe to stwierdziłem ,że taka mi się marzy. Myślę ,że bmw zrobiło błąd rezygnując z tego typu nadwozia. konkurencja zrobiła inaczej i myślę ,że to było dobre posunięcie (mb w124) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 http://www.forum.maxbimmer.pl/topics5/e34-cabrio-vt11646.htm?highlight=e34+coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Piekna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ja bym sie zapisał na coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ja tez taka chcialem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 ale śliczna...... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak sobie dzisaj pomyslalem jakby BMW zrobilo taka troche "reaktywacje".Dodali troche wiecej elektroniki,lampy z nowej epoki, wnetrze z e39,oczywiscie z zewnatrz bez zmian i wypuscili taki model na rynek.Nie koniecznie tylko w M5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi