Pitbull810614 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam spaliła mi sie pompa paliwa dzisiaj i chciałbym kupic jakomś z allegro a tam każdy zachwala swoje jak najlepiej :-) Szukam czegoś sprawdzonego <bmw> E30 320i 89r Czekam na jakieś propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobiszonn Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 http://www.allegro.pl/item762285099_bosch_pompa_paliwa_bmw_e30_e28_nowa_oryginal.html sprawdz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koniu Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja miałem podobnie jak miałem swoją e30 318isa i kupiłem zamiennik w motoryzacyjnym za 120zł i po 3 dniach zatarła się i w końcu kupiłem oryginalną używkę i chodziła aż do sprzedaży pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja miałem podobnie jak miałem swoją e30 318isa i kupiłem zamiennik w motoryzacyjnym za 120zł i po 3 dniach zatarła się i w końcu kupiłem oryginalną używkę i chodziła aż do sprzedaży pozdro popieram nowe zamienniki nie powinny byc wogóle dopuszczane do sprzedazy.Moja akurat padła po około 3 miesiacach.W linku na górze oryginał za 215 zl to troche podejrzane bo znam goscia co ma sklep z czesciami tylko bo BMW i krzyknął 518 zł do e30 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 przed założeniem nowej pompy producent nie tyle zaleca co nakazuje wyczyścić bak, inaczej gwarancja do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull810614 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Dzięki za pomoc kupie jednak jakiś orginał używany też myśle że orginał będzie chodził napewno a zamiennik no nigdy nie wiadomo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi