przemo_wrc Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja cewke u nich bralem i 8 fajek, i ceny mieli nieporownywalnie taniej niz gdziekolwiek indziej. . nie wiesz jaki koszt mniej wiecej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 pamietam, ze jak w sklepach bylo po 34zl (nie znalazlem taniej. W serwisie 39, ale netto :? ) to u nich zaplacilem 25-26 jakos. ...aha, za fajke, nie cewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 u mnie 20pln Bosch ale nie wróci Ci się koszt dojazdu [ Dodano: 29 Październik 09, 17:09 ] a przykladowe ceny serwisowe to cena w Euro X 5 na stronie bmwfans.info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dzieki wielkie. tragedi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dobrze ,że przypomniałeś o pompie oleju zwal ją jak najszybciej i sobie dokręc na klej do gwintów przy okazji sobie wymień uszczelkę pod michę olejowa (profilaktycznie bo tania jest ) I jak masz zamiar robić uszczelniacze dekli zaworowych to pamiętaj rób na oryginalnych uszczelkach bo będziesz musiał jeździć na poprawki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 dobrze ,że przypomniałeś o pompie oleju zwal ją jak najszybciej i sobie dokręc na klej do gwintów przy okazji sobie wymień uszczelkę pod michę olejowa (profilaktycznie bo tania jest ) Uszczelka wcale taka tania nie jest kosztuje koło 65zł , ale nie bardzo widze sens wymiany tej uszczelki chyba ze dalej masz tą a'la paździeż ja miałem juz założoną metalową wiec tylko nalezy oczyscic i złożyć na sylikon. (jak cos to mam taka uszczelke łoryginalną kupioną w Inczkejpie moge odstąpic bo u siebie poskładałem na tej co rozkreciłem) :wink: Pompe sprawdz jak najbardziej przy wymianie oleju w sam raz można zrzucic miske 30-dzieści pare srubek chyba do odkrecenia ale w miare szybko idzie , ale spytaj wczesniej Drops'a czy tego nie robił bo z tego co pamietam to tez pare rzeczy profilaktycznie w niej naprawiał po kupnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 z tego co mówił to dokrecał ale tylko dokręcił... wiec zrobie to po swojemu na nowo:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi