janusz318i Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 co trzeba zrobić i jak żeby świeciło :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Trzeba wymienić żarówkę podświetlającą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 albo zamontowac diody z Calibry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Musisz wyciągnąć radio,rozebrac obudowę,i wymienić żarówkę. Tam w radiu są chyba małe żarówki z długimi drucikami"wąsami" do wlutowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 a radyjko mi się nie zablokuje? bo nie umiem znaleśc kodu do radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Zablokuje się radio.Są programy/strony www do generowania kodów do radia.Musisz wpisac seryjny numer radia(na obudowie)Nie posiadasz oryginalnej instrukcji od tego radyjka?Bmw podaje na niej kod do tego właśnie radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz318i Opublikowano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 mam wszystkie książki i taką kartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ojojoj to widzę,że masz radyjko robione przez Philipsa a to najciężej rozkodować Ta naklejka(etykieta) jest dla celów kontrolnych(np przez policje lub w przypadku kradzieży) Chodziło mi o instrukcję obsługi radia Twojego(książeczka wielkości książki obsługi bmw ) której wpisany jest kod tylko do Twojego radia) Mi poprzedni właściciel razem z książką serwisową i instrukcją obsługi dał również instrukcję obsługi do radia BMW które miałem w aucie i to w niej opisany był model radia/instrukcja obsługi a na wewnętrznej stronie okładki wpita była pieczątka z kodem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Rozkodowanie Philipsa to koszt 50-100zł we Wrocku, wszystko zależy jaki to jest model. A po odcięciu prądu napewno się zakoduje- no chyba że ktoś juz rozkodował, albo kod masz na obudowie napisany bo np wymieniał radyjko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Takie pierdółko a tyle roboty :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 janusz318i, można to zrobić nie odpinając radia od zasilania. Trochę kobinacji jest, ale da radę... tylko trzeba mieć narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi