lapa Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam Sporadycznie tu pisuje ale mam nadzieję, że formułowicze trochę mi pomogą Mam zamiar kupi model e 39 (rok 2002, 2003) może ktoś z formułowiczów coś powiedzieć mi na jego temat, czekam na wszystkie sugestie ? dobry wybór , ewentualnie na co zwrócić uwagę przy kupnie. Interesuje mnie wersja kombi a upatrzony silnik to 3 litrowy disel - jak z żywotnością tego silnika (ciężko dostać coś poniżej 200 tyś km przebiegu), a może benzyna ? i jeszcze jedno jak myślicie szukać w Polsce, czy zdecydować się na przywiezienie np od Niemców ( z tego co wiem to ceny podobne, ale autko może być w lepszym stanie ) Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam kolego, mam e39 w kombi z roku 1999 przed liftem, motor 2,0 benzyna + LPG. Mam go niecałe 2 miesiące, zrobione jakieś 1500 km - w sumie niedużo. Przez ten czas nic się nie działo, jeździ się bardzo przyjemnie. Jeśli chodzi o silnik to 3,0 w dieslu jest bardzo dobrą jednostką napędową, a jeśli zdecydował byś się na benzynę to polecam coś więcej niż 2,0 bo w tej budzie 150 KM to za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 silnik bdb , jeżeli trafisz na zadbany egzemplarz będziesz bardzo zadowolony. To są ostatnie wypusty i choroby wieku dziecięcego nie dotyczą już auta ,które poszukujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi