pinky Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Witam! Mam problem z alarmem w E32, a mianowicie... Po przekreceniu kluczyka na zaplon swieci sie kontrolka czerwona (caly czas, nie miga) na desce kolo nawiewu, przy probie odpalenia zaczynaja migac awaryjne i ni da rady jej odpalic Z gory dzieki za wszelkie sugestie Pozdro Pinky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 masz 2 alarmy czy jeden?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinky Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 chyba tylko ten fabryczny... ale jakis pilot tez jest.. tyle ze slyszalem ze fabryczne alarmy mialy czasem piloty... wiec nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 fabryczne alarmy rzadko kiedy miały piloty, spróbuj otworzyć auto z kluczyka powinno się rozbroić jeżeli próbowałeś do tej pory jedynie z pilota owierać, jak nie pomoże to zamknij i otwórz auto z kluczyka. Jak nie pomoże to jeszcze spróbuj przytrzymać w lewo kluczyk w zamku (jakbyś chciał "dłużej otworzyć"). Więcej pomysłów nie mam jeżeli nie ma więcej alarmów (ja miałem 2 i nie raz się straszne kombinacje alpejskie z nimi działy. Napisz czy coś pomogło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinky Opublikowano 26 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 oki, dzieki za odpowiedz, jutro bede walczyl od rana... Dam znac co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ja mam u siebie tak, ze jak otworze auto z kluczyka, to alarm sie nie rozbraja i auto zaczyna wyć, ale gdy otworze auto zamkiem przy klapie w bagażniku to auto się otwiera i alarm sie rozbraja, moze spróbuj zamkiem w klapie otworzyć i zamknąc auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinky Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ok, wiec tak, autko juz rozbrojone, pomoglo zamkniecie i ponowne otwarcie z kluczyka, i odlaczenie i podlaczenie ponowne centralki od alarmu... tylko teraz.... kolejny problem... Silnik ma najprowdopodobniej przestawiony zaplon. poniewaz sie "blokuje" w momencie odpalania.. tzn kreci kreci kreci i nagle pah blokuje i dalej kreci i blokuje... Klin na kole ok, nie sciety, kable zaplonowe ok, wiec.. jak ustawic teraz rozrzad?? wiem ze na znaki jakos itd.. ale czy moglby ktos wytlumaczyc dosc lopatologicznie co i jak ?? gdze jaki znak itd?? Z gory dzieki Pozdro Pinky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi