Gość Pałkosz1 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Witam z 18-10-09 na 19-10-09 skradziono mi koła z mojej Betki. Koła skradziono że tak delikatnie to ujmę w bardzo chamski i ordynarny sposób. Pisze dziś bo musiałem wyjechać a w poniedziałek nie byłem wstanie tego ogarnąć. Oto kilka fotek. Co za czasy że nawet w złodziejskim fachu nie ma już profesjonalistów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 ale chamstwo <bmw_4> wrzuć kolego foto felg pomoże w poszukiwaniach [ Dodano: 24 Październik 09, 13:25 ] napisz może jakie dokładnie opony miałeś na nie założone i znaki szczególne [rysy itp.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Taki miałem wzór alusków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Pilnuj allegro.To były 16"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ale bym się wkur*** i jeszcze te rysy wszędzie. Współczuje i oglądam allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jutro giełda jadę wiec zobaczę czy ktoś za ogrodzeniem obok nie ma podobnych Takich ludzi to powinni rece przy samej dupie upie**** by mozna było rozpoznać i jeszcze mu dokopać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Narobili kutasy szkód kilkakrotnie większych niż wartość podprowadzonych felg , nóż się w kieszeni sam otwiera na takich :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 chyba bym łeb upier... jakbym dopadł gnoi, co za skur...y. Wywiózł bym do lasu i gołą dupą w mrowisko wsadził. Współczuje kolego mam nadzieję, że szybko im się noga powinie i dostaną za swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniu141 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Upier... łapy przy samej dupie, więcej by po nie swoje nie sięgnął. Współczuję, bo straty spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Masz kolego AC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jak to dawniej było- łapy ucinano złodziejaszkom za takie zabawy. Chłopak mojej siostry pracuje w wulkanizacji i mówił mi że często ostatnio koła znikają w nocy- głównie pod konarami drzewek. A wyjazdów ma ok 2 w tygodniu- pracuje w okolicy Magnoli/Legnickia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A mi to wyglada na zlosliwa robote Nie obraz sie ale takich felg sie nie kradnie :arrow: szkoda zachodu i stresu,moja chipoteza jest taka ze ktos kto bardzo cie nie lubi chcial zniszczyc ci furke i stad te zniszczenia blacharskie i podpierdzielone felgi. Nie zdziwie sie jak na tym sie nie skonczy. Sorka za szczerosc ,naprawde wspolczuje i mam nadzieje ze sprawa jakos sie wyjasni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciotka Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A najlepsze w tym wszystkim jest to że Bunie zapomnieliśmy zamknąć jak by się dziady skapnęli to jeszcze w środku by zdemolowali... AC nie mamy :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A mi to wygląda na frajera z e-36 który jeździł 2 dni wcześniej w nocy po osiedlu i czegoś szukał bo ślady wskazują na lewarek od e-36. Teraz można gdybać i podejrzewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 To teraz go poszukaj a jak już znajdziesz to połam mu kolana tym lewarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek666 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ...mówię serio; dorwać takiego i spuścić taki wpierdol, żeby zapomniał jak się nazywa...sorry - u mnie na terenie kopalń KGHM także często kradną fele, ale auta na cegłówkach, śruby grzecznie obok tarcz...a to co Tobie chamy zrobili... P.S. Nie usprawiedliwiam złodziejstwa...wykazuję różnicę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 szukaj gościa bo takie coś nie powinno uchodzić płazem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A masz jakieś namiary na to e36? Jak zobaczysz je jeszcze raz to spisz nr i napisz mi PW szkoda furki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Palkosz1, napisz dokładnie jaki rozmiar opon był naciągnięty i znaki szczególne tych felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A mi to wyglada na zlosliwa robote Nie obraz sie ale takich felg sie nie kradnie :arrow: szkoda zachodu i stresu,moja chipoteza jest taka ze ktos kto bardzo cie nie lubi chcial zniszczyc ci furke i stad te zniszczenia blacharskie i podpierdzielone felgi. Nie zdziwie sie jak na tym sie nie skonczy. Sorka za szczerosc ,naprawde wspolczuje i mam nadzieje ze sprawa jakos sie wyjasni ja sie nie zgadzam,...nawet nie wiesz jakie rzeczy gina, gdzie wydawaloby sie, ze nikt tego palcem nie tknie... ktos mial moze dwie krzywe wiec....ale chamsko to zrobili...ale moglobyc gorzej,,,mojemu sasiadowi pare lat temu sciagneli kola, a potem auto po porstu puscili,,,efekt byl taki, ze jeszcze szyby dwie wypadly i peknieta przednia.....pozdro i szukaj kolesia..jak to spiewal KAZIK nie ma listosci dla Skurw...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Rowniez sie nie zgodze. Gdyby chcieli tylko zlosliwie cos zrobic, to nie ryzykowaliby zabawa w sciaganiu felg, tylko wrzycili ceglowke przez szybe i kluczem pojechali dookola samochodu. Zajeloby to ich 10 sekund. Tak jak tazunio pisze, jesli masz jakies szczegolne znaki na felgach - rysy, zjechane gdzies, to dawaj jakies foty jezeli sa. Sporo tutaj ludzi po allegro szpera. A noz widelec ktos trafi... A tak nawiasem mowiac to chyba nic bardziej nie wku***a niz zlodzei cham. Szkod narobil 3 razy wiecej niz felgi warte.. <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 nie bede sie wypowiadal za bardzo bo bym musial wstawiac gwiazdki co chwila po prostu bydle i wspolczucie palkosz uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Palkosz to jakas masakra ja juz zylem w przekonaniu ,ze tego juz sie nie robi,ze sciaganie kol poszlo w zapomnienie:| a tu masz Ci los :evil: Nie bede sie powtarzal bo to co chlopaki pisali to fakt lapy uj...c . A tak z innej beczki to E36 bylo moze w sedanie i czerwone :?: Acha i poszukaj fotke albo pomysl o tych znakach szczegolnych alusow bo siedzi nas sporo na allegro a noz widelec wyjdzie lyzka i ktos trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnejos Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Facet Upierd...l bym lby skurw.om taki wózek zniszczyc nie no na prawdę przykra sprawa ale jak ich znajdziesz to daj znac chetnie wybije im z glowy to jeb..e zlodziejstwo i dewastacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi