misiosl Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witam mam dosc błachy problem a mianowicie nie działa mi gong tzn. nie ma sygnałów dzwiękowych i problem w tym ze nie wiem gdzie jest on zlokalizowany w mojej 7:/ ,gdzie standartowo umieszczany jest gong w bmw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 gong się wyłącza i włącza na obc nie pamiętam teraz jak ale musisz sobie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Gong jest chyba przy kolumnie kierowniczej albo przy zegarach.Nie pamiętam chyba że w e38 jest wogóle w jakims innym miejscu pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Gong standartowo montowany był w plastiku nad pedałami po lewej stronie.A wyłączyć włączyc można go na OBC.W ubogich na wyświetlaczu pojawiała sie ikonka "ME" a w rozbudowanych ikonka "przypominająca lotkę badbingtona":) Mógł ktoś kostkę na żywca wypiąć bo niektórych denerwuje ten gong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redmund1 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 u mnie w e38gong znajduje się w plastiku nad nogami pasażera po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Od 2009 roku chyba zdążył znaleźc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Od 2009 roku chyba zdążył znaleźc? A to cfaniak jeden.. i nie dal znac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Od 2009 roku chyba zdążył znaleźc? Może to górnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi