lysytaxi Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 mam pytanie czy wymiana końcówek wtrysków pomoże czy należy wymienić całe.dodam że 2 szt.leją.a koszt jest dosyć duży?podpowiedzcie proszę co będzie jeżeli wymienie tylko końcówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 nie jest to takie proste, "byle pompiarz" tego nie zrobi z tego co pamietam to regenerowany z gwarancja to koszt ok 500 pln upewnij sie ,czy to na pewno wtryski bo np wymiana przeplywki moze-jesli siada- wyrownac wtryski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
commonrail Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Stwierdzenie, ze wtryski leja ludzie interpretuja dwuznacznie: odprowadzaja zbyt duza ilosc paliwa na przelew lub na diagnostyce komputerowej lejace wtryski na zrownowazeniu cylindrow wychodza wyraznie na "-,, -4, -5. Jezeli to pierwszaopcja to wymiana koncowek moze nawet pogorszyc sytuacje bo po prostu popsulo sie cos innego jak wymieniac to najlepiej we wszystkich szesciu a jak po sprawdzeniu okaze sie ze sama koncowka jest ok to trzeba naprawic to co ,,sie popsulo''. Cena ok 150zl za elektromagnetyczny wtryskiwacz bosch(taki jak u ciebie). Koncowka100-150zl. Zajmuje sie czyms takim w razie czego. Pozdrawiam. www.cerka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Słyszałem, że w Sobótce jest gościu, który ma konkretby sprzęt do ustawiania wtryskiwaczy, ma jakąś tam maszynę, która laserowo ustawia "mgiełkę" ropy wypuszczaną przez wtrysk. Ale wiem tylko tyle. PS: znlazłem coś na forum Audi: Firma to serwis Diesla w Sobótce, Zaułek Świdnicki tel. 713903566 lub 713162582. Pozdrawiam http://www.a6klub.pl/a6-c6-bmk-wymiana-wtryskow-vt15262.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi