korni8808 Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no i mam problema 1 raz widzę taka puszkę jak na foto i pytanie ile tam ma być oleju; no i z tego co poczytałem to nie idzie tam ATF tylko jakiś CHF 7.1 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nie wiem czy dobrze widze.Pod korkiem na bagnecie są dwie ścięte płaszczyzny.W instrukcji jest to napisane a ja nie chce w błąd wprowadzać jak dokładnie sprawdza się tu poziom. Zamiennikami tego oleju hydraulicznego jest bodajże febi 6162(zielony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nie ma tam bagnetu pod korkiem właśnie to jest zupełnie inny patent i wygląda tak http://bmwfans.info/parts/catalog/E32/Sedan/Europe/740i-M60/LHD/A/1992/april/browse/steering/oil_carrier_asc_t_single_parts/ [ Dodano: 22 Październik 09, 00:33 ] no i nie wiem ile tam ma być tego dziadostwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi