maniak Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 witam, niedlugo planuje zrobic serwis zawieszenia przed sezonem zimowym, bo cos zaczyna mi sie juz tłuc z przodu. Gdzie we Wroclawiu sprawdzic zawieszenie? I jakie sa ceny? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 kazda stacja siagnostyczna powinna miec trzepaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 no jasne tylko myslalem ze mozecie polecic jakas konkretnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja latam na kochanowskiego- to jest/ był servis daewoo- chevrolet. Wejdz do środka do kierowników stacji diagnostycznej i powiedz że jest taka sprawa- za ok 20/30 zł robią, ja tyle daje i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ulica Metalowców (boczna Lotniczej) jest tam koleś w długich włosach.. Powiedz że chcesz sprawdzić zawiechę i nie powinno być problemu Ode mnie wziął 30zł za sprawdzenie całego zawieszenia, amorów, hamulców itp itd i pewnie każe Ci się nikomu nie chwalić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Importer Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Kazda stacja diagnostyczna ma obowiazek sprawdzic stan techniczny za darmo. Oczywiscie mam na mysli sytuacje, gdy jedziesz "dobrowolnie", a nie na podbicie dowodu rejestracyjnego. To jest po to, zeby zachecic kierowcow to kontrolowania stanu auta. Ta usluga nie dotyczy chyba sprawdzenia amortyzatorow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 No to właśnie mi tak koleś wszystko posprawdzał a za amorki wziął 30zł.. Przód wiem ze mam sprawny bo wymieniałem ale nie byłem pewny co do tyłu ale wszystko jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi