chiccoo Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dziękuje wam za nowy kolorek- zauważyłem dzisiaj Oczywiście nie mam zamiaru na laurach kończyć i będe dalej uczestniczyć na forum oraz na zlotach/spotach MAXBIMMERa jak czas tylko pozwoli- bo ostatnio latam samochodzikiem po świecie D,IRL i reklamuje nasz klub poprzez ramke i naklejke na moim samochodzie A barwy niebieskie uważam jako prezent urodzinowy od Was bo jutro je mam-29L ach ten czas leci, a jeszcze nie dawno się latka dodawało :mrgreen: Dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam teraz z IRL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Hehe ja też ostatnio dostałem nowy kolorek za co dziękuję... ale Tobie chce pożyczyć wszystkiego najlepszego!! :party: bmw_beer bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 spoko ,spoko Tu nie ma za co dziekowac. Jestescie aktywni,duzo wnosicie dla klubu za rowno na forum jak i na realu wiec zasluzyliscie na wyroznienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi