chiccoo Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/po-prawej-stronie-legalna,1383792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 będzie jeszze wieksza masakra niż auta z zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Czytalem to.Wiec jak przejdzie to przyjmuje zapisy na szukanie aut :mrgreen: Znowu kupa bezwypadkowych zaleje kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 19 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Jako że Tomski, jestes o jedna wyspe bliżej to bedziesz miał mniejsze koszta :twisted: - ja irlandia :twisted: Ale u mnie ceny sa bardziej konkurencyjne do Angli więc może bede miał lepsze zainteresowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 A wpadlo mi do glowy takie pytanie : Jesli Polska zezwoli na rejstracje aut z kierownica po prawej stronie to kto z was zdecydowalby sie na zakup takiego auta? Nie mowimy tu o przerabianiu kierownicy.Czy nie przeszkadzaloby wam to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 zacznimy od tego ze jak to bedzie legal to angliki juz nie beda takie tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Powiem tak. Mi jest naprawde bez różnicy po której stronie jest kiera, biegi i czy to jest manual czy automat, biegi w podłodze czy w kierze. Przez ponad dwa lata mieszkałem w IRL i jeździłem w ciągu dnia furami z kierą L i P, automat manual. Np. do roboty jechałem swoja "polską" E36 w robocie w anglika manuala, a na bazie w anglika automata. W polsce latałem anglikiem manualem i automatem (org. wersja japońska)- kierunki po prawej stronie. Chyba wszystkimi rodzajami samochodów jeździłem oprócz samochodu jedno osobowego- kiera na środku, i pewnie nigdy nie będe- bo kasy to kosztuje [ Dodano: 4 Listopad 09, 22:12 ] zakup takiego auta Ja kupuję i latam- trening juz był na wyspie i w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Manewry wyprzedzania a dokładnie moment jego rozpoczęcia może troche irytować. No i mi również wydaje się że cena w konsekwencji może zrównać sie z rynkiem Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 będzie więcej krzyży i zniczy przy drogach :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 zacznimy od tego ze jak to bedzie legal to angliki juz nie beda takie tanie Ale tylko w polsce.Bo mozna zarabiac na sciaganiu aut a nie zdzierac.Troche kosztow dodaje ten transport do polski. Manewry wyprzedzania a dokładnie moment jego rozpoczęcia może troche irytować. Tu sie zgadzam.Bo jednak u nas jest wiecej drog a nie autostrad.Nie to co na zachodzie. będzie więcej krzyży i zniczy przy drogach :evil: A to nawiazuje do poprzedniej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Już teraz na drogach jest niewesoło, a co będzie jak zacznie się wyprzedzanie nie widząc pasa z przeciwka, :shock: <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 uż teraz na drogach jest niewesoło, a co będzie jak zacznie się wyprzedzanie nie widząc pasa z przeciwka, :shock: <bmw_4> Jak to co szybkie manewr i modlitwa by Tir miał jak minąć "poboczem" albo zaufany pasażer <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Eee, tak źle nie jest- przesadzacie. Może w grudniu bede miał fure z IRL na podwórku, więc dam wam sie przejechać- test zrobicie sobie. Więcej gadana, strachów niz to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 jak jestem w polsce na walacje zawsze smigam angolem prosta sprawa fakt trala lipA ALE MIASTO OK A TO ZE AUTA TANIE TO NIETLKO W PL ZOBACZCIE CENNY W UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 ZOBACZCIE CENNY W UK Podaj linka giełd w UK typu Allegro, otomoto- sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 No to mowilem ze w UK sa tansze.Z tym ze jesli wchodzi w gre przekladka to sie rownaja z tymi w polsce albo i przewyzszaja.Jesli zalegalizuja to dodac tylko koszt transportu i heja.W miescie oczywiscie ze nie ma problemu z jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 www.autotrader.co.uk EBAY.CO.UK wiadomo trzeba dobrze szukac ja kupilem vektre kombi 2000 rok za 800 f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 www.autotrader.co.uk EBAY.CO.UK To samo co w IRL tylko końcówka ma być- .ie Do tego jeszcze dochodzi: www.buyandsell.ie - to jest główny odpowiednik Allegro To są główne strony dla poszukiwaczy samochodów w irlandii: www.carsireland.ie www.carzone.ie etc. Ja tam kupiłem sobie na handel Fiacika CC 700 za 80e- poszedł za 230e :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 niom to samo tylko ze wy euro macie heh pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi