maltarn Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 temat o spocie zamknięty, a takie pytanko chciałem zadać czy ktoś wolne miejsce ma w drodze na spota :?: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Ja Cię mogę zabrać z Biskupina, lub okolic, tylko nie wiem czy damy radę wyjechać z wyspy przez ten maraton. Jakby coś to bym wyjeżdżał już koło 13stej, lepiej troche poczekać niż się spóźnić ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 o 13stej na przystanku na klinikach by ci pasowało :?: albo na parkingu przed chalą ludowa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 temat można zamknąć, a Maltarna jutro nie bedzie :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 no to sie wykrusza ekipa :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 po raz, to pod HALĄ...... :evil: A po dwa to szkoda żeś się wykruszył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi