magic03la Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 mam carsoft 6.1.4 i nie odpala mi na viście,czy jest jakiś nowszy lub inny program który chodziłby na viście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_xp Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Carsoft 6.5. chodzi na WINDOWS 7 to na vista też powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio55 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Carsoft 6.5 działa bez problemu na Viscie sam używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic03la Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 mam cs 6.1.4 i 6.5 rzeczywiście działają na viście ale nie komunikuje mi się z samochodem.czy przyczyną może być to że nie mam wyjścia rs232 i w zwiazku z tym zastosowałem przejściówke usb na rs232.będzie smigał interface na przejściówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi