miniu141 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam. Postanowiłem napisać posta pod nowym tematem, ponieważ podpięcie się pod czyjegoś nie przyniosło oczekiwanego skutku. A więc... Mam mały problemik. Mianowicie zakupiłem do swojego radia BMW BUSINESS RDS - BECKER BE3350 ( 65.12-8 377 005 ), zmieniarkę ( 65.12-8 361 584 ). Niestety po podłączeniu radio nie wykrywa zmieniarki, wszystkie kostki pasują, próbowałem podłączyć na innym kablu i to samo. Czy ktoś miał podobny problem, ewentualnie może ktoś wie czy zmieniarka jest kompatybilna z moim radyjkiem? W Internecie wyczytałem, że w kabelku zasilająco-sterującym jest +, -,i-bus ( odpowiadający najprawdopodobniej za sterowanie ), z tym, nie mam pojęcie gdzie powinien być podpięty . Moja E39 była zakupiona oryginalnie bez zmieniarki i nie miała poprowadzonej instalacji pod nią . Jeśli ktoś byłby w stanie pomóc, z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi