Gość Brzoza Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Ja Brzoza, chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do mojego awansu, jest mi bardzo miło z tego powodu i chciałbym powiedzieć, że nie mam zamiaru spocząć na laurach tylko jeszcze bardziej uczestniczyć w życiu MAXBIMMERA(niekoniecznie w biciu rekordów )Jeszcze raz wielkie dzięki <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 nie mam zamiaru spocząć na laurach tylko jeszcze bardziej uczestniczyć w życiu MAXBIMMERA(niekoniecznie w biciu rekordów ) Kurde Brzoza przeciez na nastepnej imprezie :drunk: mieli sie pojawic przedstawiciele od Ginesa i liczylismy na to ze bedziesz atakował Rekord Świata uklon_bmw bmw_beer :drunk: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 6.15 to jest cos! takiego człowieka musimy trzymać u Nas pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Widzisz Brachu a mówią,że alkohol szkodzi zdrowiu :mrgreen: Gratuluję raz jeszcze i życzę wytrwałości w uszczuplaniu narodowych zasobów Polmosu bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Gratuluje zmiany koloru, Brzoza przy następnej okazji opijemy nasze awansy :drunk: Z tego co pamiętam rekord wynosił 6,37 <bmw_1> Szkoda że Admin nie sprawdzał z rana mogłby być podwójny rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 gratulację, kurcze taki wynik to normalnie podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi