staho Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 witam otwiera Wam się normalnie strona www.bmw-sport.pl?? bo od kilku dni nie moge jej otworzyć... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 U mnie normalnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Ja teraz otwierałem zero broblemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staho Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 to nie wiem.. może coś z przeglądarką;/ dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FENIX Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 U mnie akurat wszystko działa ale okazuje się że nie tylko ty masz taki problem: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=628724&sid=029defbe4ebe4d9bdbc3f9595a99aaff#628724 Ze kilkanaście osób by się znalazło z tym samym problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi