el_banano Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 racja racja, było super :mrgreen: i już wiem że w kosza nie są tak dobrzy jak w noge i wygraliśmy 20-12 potem opadli z sił :mrgreen: hehe generalnie dzieciaki są fajne, tylko szkoda mi było tej dwójki co jechała ze mną bo cały czas mówili :niech ich pan wyprzedzi, niech ich pan wyprzedzi" a ja miałem noge w podłodze i nic wiecej nie mogłem zrobić No cóż taka już rola najsłabszego w "stadzie" :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Bardzo miło i sympatycznie będę wspominał ten wypad. Bardzo dziękuje za miłe przyjęcie w szeregi MAXBIMMERA Coś nie do policzenia, uczucie,że przejażdżka naszymi autami sprawiła tym dzieciakom taką radość Zdjęcia na forum: Pełen rozmiar (.zip) http://www.przeklej.pl/plik/25-pazdziernika-2009r-olawa-zip-0004jm7gr96u Pozdrawiam Pecet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Alaszi po fotkach widze ze nie znalazles jeszcze dawcy nerki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 25 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 racja racja, było super :mrgreen: i już wiem że w kosza nie są tak dobrzy jak w noge i wygraliśmy 20-12 potem opadli z sił :mrgreen: hehegeneralnie dzieciaki są fajne, tylko szkoda mi było tej dwójki co jechała ze mną bo cały czas mówili :niech ich pan wyprzedzi, niech ich pan wyprzedzi" a ja miałem noge w podłodze i nic wiecej nie mogłem zrobić No cóż taka już rola najsłabszego w "stadzie" :cry: Banan zajady mi popękały :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 A Tak Chcialem W Pilke POgrac Ale Zato Polatalem Troche boczkiem I Przedmuchalem Turbinke :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw happy_bmw [ Dodano: 25 Październik 09, 19:11 ] Moze W Karpaczu Pogramy ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 racja racja bylo super! pozdrawiam wszystkich i do nastepnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 racja racja, było super :mrgreen: i już wiem że w kosza nie są tak dobrzy jak w noge i wygraliśmy 20-12 potem opadli z sił :mrgreen: hehegeneralnie dzieciaki są fajne, tylko szkoda mi było tej dwójki co jechała ze mną bo cały czas mówili :niech ich pan wyprzedzi, niech ich pan wyprzedzi" a ja miałem noge w podłodze i nic wiecej nie mogłem zrobić No cóż taka już rola najsłabszego w "stadzie" :cry: Eeee tam, nie przejmuj sie! Ostatnio mialem to samo. ... .."NIECH PAN KAPCIA SPALI!!". co mialem powiedziec, predzej zapalniczka i tego z nogi chyba :cry: . Wiele nie moglem automatem i z oponami 245 na suchym asfalcie. Staralem sie jak moglem, wiec znam twoje uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 cieszę się że wyjazd się udał i pogoda dopisała, mam nadzieję, że następnym razem będę mógł dojechać pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 niestety mi również nie udało się dołączyć.. No cóż grunt ,że dzieciaki są zadowolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Alaszi po fotkach widze ze nie znalazles jeszcze dawcy nerki:) no jak widać nie mam na nic czasu auto tez ubabrane ciesze sie ze choć na chwile przyjechałem i spotkałem sie z dzieciakami <bmw_1> Jak zawsze dobre klimaty wycieczka chyba bardzo sie podobała bo same uśmiechnięte twarze były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Alaszi To Kiedy Jedziemy Na Tesco ZAkupic Nowa Nerke ??? :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw happy_bmw happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Alaszi To Kiedy Jedziemy Na Tesco ZAkupic Nowa Nerke ??? :mrgreen: :mrgreen: happy_bmw happy_bmw happy_bmw Hehehe dogadamy sie :twisted: <bmw_1> :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Znalazłem to w dzisiejszej gazecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 miłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi