chiccoo Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 U nas w PL jest to w paliwie. A tu kupuje się osobno, naszczęście moga go wykupić tylko samochody z tablicami irlandzkim, ja latam z PL więc mam głęboko. Podane opłaty są na/od 2009r http://www.lcc.ie/Motor_Tax/Motor_Tax_Rates/Rates_Duty/Private_Cars.htm Za brak tego sążnie się płąci, a na PL blachach można latać do 3 mies. od czasu przyjadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To ladnie,znaczy za moja byla 528 placilbym ok.120f miesiecznie! :shock: Na tej drugiej wyspie jest tylko road tax ok.200f rocznie.Droga ta irlandia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 No tak by wychodziło 120,40e na miecha Ja tu miałem na irl blachach E36 320i TAX (opłata drogowa) + ubezpieczenie i wychodziło cos ok 100e na miecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi