misiek666 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Szukałem na forum, lecz odpowiedzi nie znalazłem, a więc: jak kasować inspekcję w E61 (iDrive) z 2004 roku? Jak wchodzę w Service na iDrivie jest tam wiele podfolderów dotyczących filtrów, oleju, klocków etc. etc.. Wczoraj wymieniłem wszystkie filtry (olej, kabinowe, powietrza oraz paliwa) oraz olej, przymierzam się do wymiany tarcz i klocków...ale jak to wszystko wykasować??? uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw [ Dodano: 17 Październik 09, 22:13 ] ...poradziłem sobie...jak coś to służę pomocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Sorry za odkopywanie tematu, ale mam ten sam problem. Probowalem kompem, recznie i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandrew Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Chętnie bym się też dowiedział ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Co nie co poradzilem sobie, nie wiem czy zrobilem to we wlasciwy sposob, ale... Wszedlem w menu Service no i jak wiesz tam sa przerozne pozycje dotyczace wymiany oleju, filtrow itp. Po prostu wszedlem w dany nazwijmy to blad, ustawilem date nastepnego serwisu i pasuje, bledy zniknely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi