Gość skasuj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jak jetescie kozaki to patrzcie na to i wymiekajcie !! : OOOOOOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Niezły partyzant :lol: :lol: :lol: 280kmh + predkosc ciezarówke jakies 60kmh to wypadkowa 340kmh trzeba przyznac ze gosciu wziety z toru bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 MI tez sie snuje w mysli kupienie jakiegos dwu kolowca sytego , ale z tego wzgledu ze wiem co bym zrobil to bym siezabil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 zajebi....cie :shock: od dawna nosze sie z zamiarem kupna jakiegos motorka osobiście miałem kiedys Ogara 205 :lol: ale to w wieku 13 lat Teraz to jakas 250 lub 500 by stykła, ZR6 ehh pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Mi by stykla jakas 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja bym chciał BMW K100 mazy mi sie :roll: A narazie to musze skonczyc renowacje Komara z 55roka na pedały jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja bym chciał BMW K100 mazy mi sie :roll:A narazie to musze skonczyc renowacje Komara z 55roka na pedały jeszcze e tam BMW K 1200 "GT" lub BMW R 1200 C pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 ja jutro reanimuje simsona :mrgreen: kupiłem części i mam nadzieje że odpali :twisted: ale 50tka sobie z takimi wycyznami nie poradzi, ja tym bardziej :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 jak wygram w TOTKA to takie R1200C wciagne <bmw_1> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi