Lechue34M50 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witam!!! Tak jak w temacie, mam okazje zakupić 17-ki Borbet B przód 8,5x17 ET13 z oponami 225/45/R17, tył 10x17 ET20 z oponami 255/45/R17 do swojej e34 i mam pytanie, czy przy seryjnym zawiasie te felgi z takimi oponami zmieszczą się bez problemy?? Tzn. czy nie bendą obcierać przy skręcie, ocierać o rant nadkoli itp. Z felgami jestem kompletnym laikiem więc był bym wdzięczny za jakieś sugestie i porady w tym temacie. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Z tyłem mogą byc raczej problemy Podjedz do wulkanizatora on weźmie czarodziejska książeczke i da Ci odpowiedz na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Wejdą , możesz śmiało zakładać , w e34 zapasu jest sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 8 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Dzięki za info bmw_beer Jestem ciekaw jak duży mają zapas:D Profilaktycznie odwiedzę jakiego wulkanizatora jeszcze, tak jak kolega radzi. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centu$ Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ale wtedy zrobisz wóz drabiniasty. na seryjnym zawieszeniu takie felgi osobiscie mi sie nie widzą. Nie ma to jak mała gleba :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechue34M50 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Bez gleby delikatnej się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fankabmw Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Z tylu koniecznie 255\40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja na przodzie mam 235 tył 245 / 55 / 17 ale et nie pamiętam ( ale z tyłu to do 1 cm luzu do błotnika). I oczywiście gleba musiała być- fotki w moim profilu Ale widzę mój przód już jeszcze niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 podłącze się pod pytanie mam borbet B 17cali i szukam do niego ogumienia letniego, do e34 touring chcę by się dobrze prezentowało z zamiarem puszczenia niżej przodu w ciągu gdzieś pół roku, jakie polecacie oponki?? myślę nad 225/45 przód na 8.5cala i 245/45 na tył dobrze czy źle kombinuje?? Mam jedne dobre 225/45 i chcę aby to dobrze wyglądało. Pomóżcie koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ja na przodzie mam 235 tył 245 / 55 / 17 Jak sie takie gumki prezentują? Hm wszystko zalezy od felgi i reszty: kolor, stan samochodu... inaczej mówiąc duzo czynników :mrgreen: http://www.forum.maxbimmer.pl/topics16/e34-525-tds-touring-moj-nowy-nabytek-vt12322.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi