rafikone Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 mam pytanie jestem w trakcie przekladki automatu na manual,moze wszyscy powiedza nieoplacalne ale cena wszystkich czesci wyszla mnie co naprawa automatu:)wiec wracam do pytanka jak bede skladal to instalacja do wlaczania swiatel cofania jest poprowadzona czy bede musial cos kombinowac samemu??bo jak widze reszta auta jesli chodzi o pealy i galke zmiany biegow jest przygotowane do manuala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 myślę że ins. jest prrygotowana również do manuala jak i automata miałem kiedyś e34 po takiej przekładce i nie było widać żeby ins elekt. była coś przerabiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi