chiccoo Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Tutaj nie wiem czy śmiać się, czy płąkać- bo jest to czesto spotykane na drodze. http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 widziałem to już kiedyś, takie sobie to ani śmieszne ani nie pokazuje zagrożeń.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Tutaj nie wiem czy śmiać się, czy płąkać- bo jest to czesto spotykane na drodze.http://www.youtube.com/watch?v=VCNDeMi2qdA Gosciu prowadzi E34 czy E32 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 nie pokazuje zagrożeń To tylko film dokumentalny jak sie zachowujemy po "braniu". Gosciu prowadzi E34 czy E32 ? Nie wiem, ale E34 i E32 "mało" różnią sie z tego ujęcia. Może i mawet E30 2d :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 E30 odpada,jak dla mnie e32, 'budka' od zegarów jest bardziej zaokrąglona niż w e34 i jakoś ten tylny słupek mi tak wygląda... Filmik dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Hehee dobry filmik, ale takiej bani jak po absyncie to za kółkiem nie chciał bym mieć (no jak i jeszcze paru ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Niby probowalem Absinth ale to juz nie to samo co specyfik ktorym sie poprawial np.Van Gogh. Kiedys mozna bylo jeszcze dostac na allegro zestaw ziol ktore zalewalo sie spirytusem i niby miala z tego powstawac prawdziwa "zielona wrozka" ale zabronili sprzedazy i temat znikl. Moze w sklepie z Dopalaczami mozna cos w tym guscie dostac ale osobiscie sie w takie rzeczy nie bawie wiec niewiem. Dobra bo odskoczylem od tematu i bajzel robie,sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 mi kumpel przywiozl z Holandii 0,7 69% Absintha ....powiem tak pol butelki na dwoch i zasypiasz na stole...mnie "zielona wrozka" nie odwiedzila, ale rzeczywiscie czlowiek czuje sie jakos inaczej bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi