DIEGO E30 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam chce kupić kompresor 50 litrowy jednocylindrowy.Wiem ,że lepsza byłaby setka dwucylindrowa ale to juz są spore pieniądze.Moje pytanie to czy brać z odwadniaczem czy nie?Oto link:http://moto.allegro.pl/item758449025_kompresor_olejowy_sprezarka_50_l_odwadniacz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 DIEGO E30, używamy takiego w pracy ale bardzo bardzo żadko poprostu kupiliśmy żeby był nieraz się przydaje może ma inny kolor zbiornika i chyba nie mamy 50l tylko mniejszy ale z wyglądu idetyczny powiem ci tak spawaliśmy już głowice bo pękła,była nieszczelność co ją odpalimy to robi sie jakaś nieszczelność ogólnie chinszczyzna!!!! a jeszcze pytanie do czego ma ci służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Chciałbym pomalować błotnik ,tylną klapę i moze w przyszłości maskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 do malowania... osuszacz jest obowiązkowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 osuszacz jest obowiązkowy!!! też tak słyszałem pozostaje kwestia wyboru kompresora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 jak najmocniejszy na jaki Cię stać... jak z każda inna sprawa... takie jest moje zdanie kupisz slaby to będziesz żałował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 W takim razie ten który podałem w linku moge sobie już odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi