Madziulka Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Bielany: Alaszi Heno 5oul Madzia&Krzysiek of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Bielany: Alaszi Heno 5oul Madzia&Krzysiek of course sliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Sto lat sto lat Maxbimmer :party: Dobrej zabawy. ja niestety mam weekend w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiq Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 fajnie było się z wami spotkać happy_bmw pozdrowionka i do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jogi babu no i wrocilismy bylo extra nie bede sie rospisywal kto byl ten wie a reszta niech zobaczy na fotach jak beda.Pozdrowionka :party: sto lat maxbimmer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 fajnie bylo poznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 I po Karpaczu:)jeszcze nie doszedlem do siebie :drunk: dzięki za wszystko i do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 fajnie było się z wami spotkać pozdrowionka i do następnego! Wzajemnie , dzieki ze wpadliscie w odwiedzinki na chwile :drunk: fajnie bylo poznac No wkoncu na żywo , jak cos to oczywiscie zapraszamy na Gostyń w listopadzie <bmw_2> A co do samych urodzinków to impreza na kozaku , odwiedził nas nawet swiatowej sławy zespół GarkoFils i zagrał kameralny koncercik uklon_bmw :lol: :drunk: Osrodek elegancki a nastawienie gospodarzy do imprezy było wrecz nieprawdopodobne hałasu narobilismy mase a Oni przyjeli to za normę i chyba tego sie po nas spodziewali ze raczej cicho nie bedziemy siedzieć w pokojach :drunk: Ogolnie klimat elegnacki , padły kolejne rekordy pojemności płuc , Brzoza wydmuchał prawie 6 litrów na metr kwadratowy do sześcianu uklon_bmw :lol: SZACUNECZEK :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Urodziny superowe dzięki wielkie za zabawę zespół GarkoFils i zagrał kameralny koncercik hahaha normalnie talenty <bmw_1> :lol: Brzoza wydmuchałprawie 6 litrów na metr kwadratowy Brzoza naprawdę nie wiedziałem ze masz takie talenty <bmw_3> jeszcze raz 100 lat :drunk: MAXBIMMER :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wszystkiego najlepszego MAXBIMMER :party: :drunk: Było zje...fajnie, jak na dziadkowozów przystało Dzięki Wszystkim za super imprezke i za doskonałe towarzystwo bmw_beer :drunk: Brzoza poniósł poprzeczke bardzo wysoko Ciekawy jestem kiedy ktoś pobije ten rekord Pensjonat dawał rade, gospodarze - wielki szacunek dla ich cierpliwości i wyrozumiałości Jeszcze raz wielkie dzięki <bmw_3> bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Zajefajna impreza :party: . Tradycji stało się zadość Dzięki wszystkim za świetną zabawę i mega klimat. Nareszcie mamy miejscówkę, gdzie gospodarzom nic nie przeszkadza, na nasze imprezy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Super się bawiłam, ze śmiechu do dziś mam zakwasy :lol: Nasi przodowi wodzireje Garkofils nie zawiedli bmw_beer Nie mogę się już doczekać następnego razu. Dzięki wielkie wszystkim <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Super było rekordy zostały pobite, narodziły sie nowe talenty :wink: oby do nastepnego :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Było jak zwykle zajebi**** :drunk: Brzoza mam nadzieję,że już jesteś trzeźwy.Nie radzę nikomu go naśladowac bo może się to zakończyc zejściem :twisted: Nowe talenty trzeba zgłosic do TVN-u.Szkoda,że wycieczka na Śnieżkę nie wypaliła ale plany były ambitne.Miejsce bardzo dobre a właściciele faktycznie wyjątkowo cierpliwi :mrgreen: Admin nie siadam z Tobą nigdy do stołu uklon_bmw Brzoza pewnie żałuje Do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Pare fotek z łikendu ... [ Dodano: 12 Październik 09, 19:30 ] ... [ Dodano: 12 Październik 09, 19:31 ] .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 świetne fotki widać ,że humory dopisywały dobra impreza musiała być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jak ktos ma zdjecia z imprezy to prosze o podesłanie do mnie na maila bo chciałbym dokończyc galerie i wrzucic juz na strone bmw_beer MAIL -> mord@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi