damiano8484 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 czy ktos moze mi powiedziec jak spalic gume automatem? czy robic to na D czy wbic mu 2,moze sport? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 wbic sobie do glowy, zeby NIE PALIC!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano8484 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 czemu nie palic? pytanie_bmw przeciez to bmw <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 wlasnie dlatego ja palacym gume seryjnym autem, tak zeby sie popisac, mowie nieee <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 ....a potem na allegro ...zadbane, kolekcjonerski stan, niekatowane od milosnika BMW.....kup e30 przygotowana do dritu lub e34 czasem mozna tanio wyrwac i sie wtedy baw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano8484 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 miałem kiedys e36 2,5 m50 do takiej zabawy,a jesli chodzi o te e38 to poprostu chce wiedziec jak to zrobic zeby czasem gdzies na parkingu przypalic gumke. <bmw_2> <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 to probuj ale skrzyni nie zazdroszcze... przy wymianie oleju zobaczysz, co sie dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 przytrzymujesz hamulec D albo 1 albo wsteczny , po gazie i palisz w czym problem ? oczywiscie wylacz wczesniej kontrole trakcji i bez problemu przypalisz , skrzynia dostanie po dupie ale da sie to zrobic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazas4 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 czemu nie palic? pytanie_bmw przeciez to bmw <bmw> a mi się spodobał ten teks---> przecież to bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 czemu nie palic? pytanie_bmw przeciez to bmw <bmw> a mi się spodobał ten teks---> przecież to bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 bo do palenia gumy są manuale jak już bzdura palić automatem ale jak masz zbędne 3k na remont skrzyni to śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fankabmw Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Wrzuc lepiej fotki tej swojej E38. A o paleniu gumy zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano8484 Opublikowano 1 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 dzieki koledzy jednak nie bede nia palił,ogarne sobie jakies e30 z duzym motorem do takiej zabawy a 7-emeczka bedzie do normalnej jazdy <bmw_2> bmw_beer e38 zostanie juz do konca MOJEGO,LUB JEJ uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fankabmw Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 dzieki koledzy jednak nie bede nia palił,ogarne sobie jakies e30 z duzym motorem do takiej zabawy a 7-emeczka bedzie do normalnej jazdy <bmw_2> bmw_beer e38 zostanie juz do konca MOJEGO,LUB JEJ uklon_bmw W końcu mądra decyzja. I prosimy o zaprezentowanie swoje 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eko-vit1 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Kolega nie moze zaprezentowac swojej"7" Stoi w warsztacie,skrzynie mu robia :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi