Alaszi Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Mam pytanie muszę kupic 4 stalówki felgi na zimę obecne mam 17" i nie wiem jaki kupić rozmiar auto mam dosc wysoko podniesione na tyle nie chce by wyglądało to idiotycznie muszę to jakoś spasować moze głupie pytanie ale jak dam np.15" na tył i bedzie tyle miejsca ze wejdzie jeszcze raz tyle to głupota macie jakąś porade :roll: jeszcze jedno pytanie czy półka z roleta z sedana e36 bedzie pasowała do e36 coupe :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korni8808 Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 225/45 R17 ma po obwodzie to samo co 195/65 R15 (ja jezdzilem na takich) chyba ze jezdzisz bez opon :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 27 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 ok zobaczymy jak bedzie wyglądało <bmw_2> a co z roletą :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryters Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Tak się zastanawiam nad tą roletą i nie wiem czy czasem nie będzie problemu z pasami. Bo w większości, w sedanie siedzenia nie są składane i pasy wychodzą właśnie z półki. A w coupe są składane siedzenia i pasy wychodzą z oparcia jak się nie mylę. Półka może pasować ale pozostanie ta dziura od pasów Ale może się mylę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Co do felgi to polecam 15" najbardziej popularna zima w BMW. Jak bedziesz Alaszi, kupować stal to patrz na ET z 5er 7er nadkola Ci zjedzie i skręt mniejszy będziesz miał, ET musi być ok 45 z tego co dobrze pamietam. Jak byś chciał to mam 15" stal czarną z zimą i srebrną 15" bez gumy- pasuje do E36, E46 i Zer Z półką masz racjekryters, raczej nic z tego nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 ok czyli roleta odpada <bmw_2> chiccoo :arrow: PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Zakładaj 15 i będzie gitara, ja na takich jeżdżę i jest ok a zawsze to mniejsze koszty opon w porównaniu z 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 chyba ze jezdzisz bez opon :lol: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi