krisu Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 hej mam takie pytanko upatrzylem sobie w holandi zajefajna bunie e46 cabrio lekko przerysany bok gosc powiedzial za nia 5tys euro ale ze na razie nie sprzeda bo czeka na wycene bo mial ubezpieczone dogadalismy sie z nim ze dam mu zaliczke 100ero i ta zaliczke dalem mu 21.09 kazal dzwonic 25ego ze bedzie ok dzwonie a on teraz ze na 29ego to ja mu mowie ze jak 29ego nie bedzie jeszcze gotowe to co wtedy? powiedzial ze moge przyjechac i odda mi zaliczke co mam robic ile czasu sie czeka na to wycene z ubezpieczalni? cos mi sie wydaje ze cos kreci papier mam ze wplacilem itd ale ile mam czekac da sie cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Jak to przyjechac? A przelewy nie dzialaja w holandii? cos mi tu smierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Troche dziwna sprawa , skoro jej nie sprzedaje to po co wystawia :?: Pare razy juz czytałem na necie o takich akcjach ze gosciu "zbiera" zaliczki i potem lipton , ani jego ani samochodu a za "reklamacją" mozna sie przejechac jakies 1000km ... ... raczej kiepsko to widze , moim zdaniem to jakis kombinator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 a zaliczke mu przelales? Bo jesli byl przelew i napisane bylo w tytule przelewu, ze to zaliczka na samochod taki czy owaki, to nie mozna byloby z tym potwierdzeniem przelewu (gdzie jest napisane ile, komu i za co) do kogos uderzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisu Opublikowano 27 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 ja obecnie jestem w holandii przelewu nie robilem bo osobiscie mu dawalem i wipisal mi na kartce wszystko i podbil a ten gosciu ma jakas srednia firme na necie tez sie oglasza nie wiem ile mam jeszcze czekac a moze za malo mu sie powiedzialo i ma moze kogos co wiecej mu da i chce poczekac az sie wkur... i przyjade po zwrot zaliczki nie wiem co tu robic do kogo sie zwrocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Czuje po kościach że 100e jesteś w plecy. Takich "kilka" zaliczek i autko bedzie sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi