Piotrek20Tg Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam miałem e36 w sedanie z 91r silnik 2.0 r6 model 320i silnik bez vanosa teraz chce kupic cos w kombiku tzn touring i teraz moje pytanie podobno po 95r sa juz w tych silnikach bloki aluminiowe warto taki brac czy lepeij starszy ale nie alu? A drugie pytanko czy brac wersje z vanosem czy bez? [ Dodano: 23 Wrzesień 09, 18:34 ] albo ew jaki najlepiej brac silnik raczej z tym problemów co miałem w sedanie nie było? A jak z awaryjnoscia diseli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Zależy jak chcesz "używać" ten silnik, ja miałem touringa z 95r na pojedyńczym vanosie i nie nażekałem na niego a dawałem mu dawałem- 320i, później było 328 ale to juz inna bajka Co do bloków to sam nie wiem jaki miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Piotrek20Tg, *BMW to nie jest skoda 105... to są autka, które mają dawać sporo zabawy, więc jestem pewien że nie masz się co martwić o stop z jakiego jest zrobiony blok **a co do vanosa to znajdziesz taką sama ilość przeciwników co zwolenników ***a diesle w Bemkach są lepsze i gorsze poszukaj troszkę w wyszukiwarce to znajdziesz sporo "za" i "przeciw" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 tazunio dobrze powiedziane. Nie było, nie ma i nigdy nie będzie takiego towary by wszystkim się spodobał, dlatego jest rynek tak "szeroki". I dobrze świat by był nudny bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi