Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 http://www.dziecineostrady.prv.pl/ BTW czy ktoś tu nie nazywa sie troll :?: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ahahahah ahahahahahahhahahah O kurde przeczytalem to cale i normalnie spalem z krzesla .... Dzieki ze macie takowe zdanie o mnie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Trolling to wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie (grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp.) w celu wzniecenia kłótni. Zachowanie trolla Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym. Rzadziej spotykanym powodem jest chęć popisania się elokwencją i sztuką erystyki. Obrona przed trollingiem O ile istnieje taka możliwość, administratorzy lub moderatorzy powinni kasować wszystkie wiadomości, które można uznać za trolling. Zazwyczaj konsekwentne ignorowanie trolla skutkuje jego zniechęceniem i przeniesieniem się w inne miejsce, lub całkowitym zaprzestaniem działalności. HAHAHAH nie jest ze mna tak zle o ile widze mam jakies 500 postow a juz sie zaczynalem bac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: HAHAHA mam nowy podpis !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 "Celem akcji jest zwiększenie uwagi na beztroskie dzieci neostrady, nie zwracające uwagi na panujące zasady, brak kultury, często rażące błędy ortograficzne. Osoby takie należy zgłaszać do administratorów i moderatorów forów, grup dyskusyjnych i innych społeczności internetowych." to ja juz wiem,ze ecik wylatuje za tysiac tematow o jego polerowanych kolkach i buendy ortograwiczne a i zapomnieli dodac,ze tez nie mozna reklamowac nic heheeheeheheehheh (niektorzy wiedza,o co chodzi) <zarcik> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Żeby nie było to nie mam neostrady :mrgreen: i chyba nie pisze samych bzdet :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewek89 Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 wezcie ta akcja jest totalnie bez sensu Admini na forach sa od pilnowania jak sie bedzie "skarzyc" na innych ze robia powtorki itp to tylko im sie bedzie zycie uprzykzac. Akcja calkowicie bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi