Piter17 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 WITAM.... chce sobie zalozyc uzywana sekwencje... czy po zalozwniu trzeba cos zrobic zeby jezdzic na niej czy moge jezdzic odrazu?? chodzi mi o to ze zakladac bede u znajomego ale chcialbym jechac ja ustawic do profesjonalistow... i czy moge jechac na gazie czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Podjedź na benzynie a jak Ci ją ustawia i wyregulują będziesz mogł jezdzic bez obaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 a ile takie ustawienie i wyregulpwanie moze kosztowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ja za wymianę filtrów i regulacje płacę ok 100zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 a ile takie ustawienie i wyregulpwanie moze kosztowac?? jeżeli będzie wszystko ok złożone i kwestia samej regulacji to ok 20-30zł ale z jakiego auta i do czego zakładasz wszystko pasuje ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 jade do znajomego do warsztatu on zaklada uzywane instalacje.... i mi zaklada kompletna... od jakiego to nie wiem a do 1.8is m42 [ Dodano: 22 Wrzesień 09, 10:50 ] a co moze nie pasowac oprocz reduktora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja polecam gazowników na Rogowskiej 1- koło wiaduktu stacjonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 tylko ze ja jestem z torunia a nie wroclawia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 To umów się z Danichem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To umów się z Danichem. my nie zakładamy używanych inst. :wink: każda inst. gazowa jest na dany samochod tzn. są wystawiane dokumenty na dane auto więc jeżeli jest taka ins. montowana używana musi osoba zakładająca podpisać się pod tym i załatwić papiery a wiadomo jak jest z ins. używanymi z reguły są zużyte i nadają się do regeneracji lub jakieś naprawy więc z reguły nie kalkuluje się taki zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Takiej wypowiedzi fochowca oczekiwałem bmw_beer -mam nadzieje że wyjaśni to ,że oszczędności są pozorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Takiej wypowiedzi fochowca oczekiwałem bmw_beer -mam nadzieje że wyjaśni to ,że oszczędności są pozorne. do fachowca to mi brak :wink: ale mój szef jest fachowiec duży szacunek za jego wiedzę i umiejentności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 jednak po podliczeniu wszystkich kosztow uzywanej instalacji inwestuje w nowa.... i teraz pytanie czy instalacja Diego bedzie dobra do 318is?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 instalacja Diego bedzie dobra do 318is?? czyli KME będzie ok tylko pod warunkiem że osoba która to zaklada zna się na niej i dobrze ją wyreguluje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter17 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 bo chce sobie zamowic cos takiego http://www.allegro.pl/item759182878_kme_sekwencja_diego_g3_4_scorpion_240_km_valtek.html no i do regulacji oddaje do dobrego i sprawdzonego zakladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi