woz Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Witam. Jak w temacie. Czy moze ktos polecic jakas konkretna osobe/warsztat, ktory jest w stanie wykonac swap'a w beemce? Najlepiej Wroclaw lub okolice. Pozdro. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja (jak narazie) polecam gościa który mi przekłada silnik w e32... Zakład jest na ślężnej koło Weigla... Koleś jest zajebi... w porządku.. Ma swoje czarne e30 do którego będzie montował silnik z eMki e46.. Ma też do przełożenia silnik w A3 tym nowszym z diesla na benzyne ... Ja jak szukałem mechanika to właśnie zostałem nakierowany na niego bo jest fanem marki bmw w benzynie a jego ojciec w dieslach... nr do gościa 501-295-178 pozdro (poza tym i tak będę musiał do Ciebie podjechać to zobaczysz jak gość to u mnie zrobił...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 OK, wielkie dzieki za info <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 siemka, znam gościa ale w Poznaniu, pewny koleś, ma dużo swoich części (specjalizuje się w BMW), ma rozsądne ceny, dobre terminy i wie co robi, 2 razy wkładał m60 do e30, kilka razy m52 o inne modele nie pytałem, ale z tego co się dowiadywałem to jest niezły 692111445 (imienia nie pamiętam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 tazunio, A koszt takiej imprezy u niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 za włożenie m52b28 z jego silnikiem ,skrzynią i tylnym mostem (ale bez szpery) 4500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 pytałem u gościa chyba w ostrudzie do e30 to 5000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 dodatkowo można zamówić przelot z kwasówki za 1000zł, jak nie to w cenie coś facet adoptuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja (jak narazie) polecam gościa który mi przekłada silnik w e32... Zakład jest na ślężnej koło Weigla... Koleś jest zajebi... w porządku.. Ma swoje czarne e30 do którego będzie montował silnik z eMki e46.. Ma też do przełożenia silnik w A3 tym nowszym z diesla na benzyne ... Ja jak szukałem mechanika to właśnie zostałem nakierowany na niego bo jest fanem marki bmw w benzynie a jego ojciec w dieslach... nr do gościa 501-295-178 pozdro (poza tym i tak będę musiał do Ciebie podjechać to zobaczysz jak gość to u mnie zrobił...) Pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. Koles jak najbardziej w temacie, i ceny wydaje mi sie ma dosc dobre. A apropos jego czarnej e30... uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Dawno mnie tu nie było i mogę nie być w temacie... woz, tak z czystej ciekawości, co chcesz swapować i na co :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Na razie tylko rozeznanie. Jak bedzie czym sie chwalic to sie pochwale, ale to na razie wszystko zalezy od kasiory (jak to zazwyczaj bywa.. :drunk: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jakieś s62 może :lol: :twisted: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Jakieś s62 może :lol: :twisted: :wink: Nie, swap na M41 :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 koleś z Wrocławia ma dostęp do silników? czy z własnym trzeba przyjechać ? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ja przyjechałem z własnym ale ma dostęp do jakiś silników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Ma dostep do silnikow. Ma znajomego, ktory caly czas przywozi sprzet z niemiec. Daje mu cynk co potrzebuje, i pare dni pozniej dostaje info czy jest do kupienia tam i za jaka kwote. Na tyle dobrze, ze jezeli ON zalatwia silnik, i ON go montuje, to pozniej nie ma wkretow, ze niby on dobrze zrobil, ale cos jest nei tak bo silnik TY zalatwiles do bani... ...a ma S62 na stanie :twisted: , ale za 10 kawalkow. Nie mam tyle luznych groszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi