Lucius Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Nie wiem czy było ale jak było to warto jeszcze raz spojrzeć i pozazdrościć : http://www.joemonster.org/art/7012/Stodola_pelna_skarbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 widziałem ale naprawdę piękne auta tam są więc warto obejrzeć nawet po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 szok!!! a w mojej stodole jak kupiłem dom stał tylko poniemiecki siewnik konny i wóz drabiniasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Imponująca kolekcja Szkoda, że ja nie mam żadnej stodoły :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazas4 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 chyba poszukam w ogłoszeniach,czy nie ma ktoś stodoły na sprzedaż !!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCHU 77 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Łał szok :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Kazdy by chyba chciał miec w swoim posiadaniu taka stodołe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 chyba wystawię ogłoszenie: kupię stodołę z zaspawanymi od minimum 40 lat drzwiami, cena -> rozsądna :lol: :lol: :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi