Wojtek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Kupiłem w końcu maskę do mojego coupe i muszę ją pomalować.I teraz mam pytanie, czy ktoś korzystał już może z lakiernika na ulicy Ożynowej(Wojszyce).Koleś mi powiedział że malowanie maski by kosztowało 300 złotych i czy polecacie ten zakład,czy może znacie jakiś inny dobry.Maka ma być malowana na diamant schwarz metalic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jezeli poczekasz do jutra dam Ci namiary na lakiernika . Malowal juz tym kolorem i naprawde jest swietny , a o ile dobrze pamietam bierze 260 zl za elemetn i nie poznasz ze cos bylo robione ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a koles jest z wrocławia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Tak , albo zrobimy inaczej ... 071/3529519 http://www.auto-serwis.wroc.pl/ Warsztat blacharski Sobonia Popros z ktoryms szefem i spytaj o lakiernie , zapytaj o cene elementu i daj mi znac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 numer telefonu jest dobrze napisany?, bo na stronce jest prawie ten sam, tylko rożni sie 1 cyfrą 071 352-92-19. Jest 92 a nie 95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 yy wybacz literowke strzelilem , pisalem z pamieci ... :oops: :oops: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 A może ktoś zna jeszcze inne dobre adresy lakierników (z zastrzeżeniem że od razu jest i blacharz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Ja tylko i wylacznie auto poddam lakiernikowi i blacharce tam gdzie podalem wyzej , nigdzie indziej . Tak jak i cala moja rodzina , juz nie raz dawalismy im auta do malowania , klepania i zawsze bylo w 100% idealnie . Rowniez juz wielu moich znajomych korzystalo z ich uslug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dzieki xoxstyle ... jutro sprawdze jak się cenią , jak cena bedzie ok to zostawie im do zmiany koloru swoja basie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Dzieki xoxstyle ... jutro sprawdze jak się cenią , jak cena bedzie ok to zostawie im do zmiany koloru swoja basie. Normalnie cenia sie okolo 300zl za element lakierowania , pamietam ze dla ojca dawali 280zl lub 260zl juz nie pamietam dokladnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jeżeli 300 zł za element to cena jest OK bo i tak przy malowaniu całego auta zawsze jest mała negocjacja. Podoba mi się że mają specjalizację OPEL gdyż oplowska perła wymaga dobrego lakiernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jeżeli 300 zł za element to cena jest OK bo i tak przy malowaniu całego auta zawsze jest mała negocjacja. Podoba mi się że mają specjalizację OPEL gdyż oplowska perła wymaga dobrego lakiernika. Heh mi tam poprawki robili w moim kombiaku i to co malowali nie rozni sie od orginalu , zebys nie wiem jak patrzyl i jak sprawdzal Ogolem powolaj sie na rodzine "Hejdysz" Powiedz ze Cie przeyslali i jestes dobrym znajomym , moze dadza Ci rabata jakiegos ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jak Ty to robisz > wszędzie rabaciki haha cieszy mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Jak Ty to robisz > wszędzie rabaciki haha cieszy mnie to. Hehe no ma sie troche tu i tam znajomych Nic nie obiecuje , ale zawsze sprobowac mozesz ... A znajomym trzeba pomagac , kto wie kiedy ja bede potrzebowal jakas pomoc : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 a czy moze ktos wie czy aso bmw wroclaw ma swoja lakiernie czy moze oni tylko oddaja komus do lakierowania? jesli oddaja to komu? pytam, bo mi robili tam auto po malej stluczce, wymieniali i malowali blotnik i zrobili to rewelacyjnie, idealny kolor, nie do odroznienia i chcialbym pomalwoac sobie maske i te zaslepki metalowe pod reflektorami, bo mam 2 ryski i male wgniecenie od kamienia ale w aso krzykna mi pewnie 1000 jak nie wiecej a nie chcialbym ryzykowac ze ktos to spartaczy i pomaluje innym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Ja tego lakiernika jestem pewny w 100% ... w moim kombiaku nigdy bys nie doszedl ze cos jest bylo malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Do Marcina. ASO BMW nie ma swojej lakierni (mam na myśli w budynku na karkonoskiej). Mają podpisaną umowę z Wojtanowiczem i tam auta są malowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin978 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 czyli tam obok jest ten wojtanowicz? podjade i zapytam, moze beda mieli taniej niz w aso bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 Pochwała dla Boeinga --- Twój lakiernik jest ok , widziałem jego dzieło na moim nowym lakierze (...) pięknie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2006 piekne macie ceny we wrocku ja maluje maske za 200zl max 240zl koszt pomalowania maski tym kolorem to ok 130zl.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boeing732 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 cieszy mnie to i upewnia w tym ze warto mu oddac do polakierowania swoje Boeinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2006 cieszy mnie to i upewnia w tym ze warto mu oddac do polakierowania swoje Boeinga Kiedy Zibi wymalował BMW mojego ojca a Pan Pietrakowski powiedział że on wymaluje lepiej to myślałem że to jedna z gadek 99% lakierników. Teraz ojciec czeka w kolejności na polerke. Naprawde koleś wie co jest grane i co ważne auta rozbierane są przez fachmanów od BMW (rozbierali własnie E65) !! Polecam lakiernika od Boeinga. Co jeszcze ważne --- chciałem lustro (BMW daje skórke) i mam mega lustro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 a tak zapytam z czystej ciekawosci ile za pomalowanie e30 cupe calej plus poprawki blacharskie (tylne nadkola) ?? wiem ze cena moze byc rozna ale chodzilo by mi o cale autko i raczej myslalbym o jakims jasnym kolorku np. bialy z perla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi