KyniX83 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Witam wszystkich mam problem otoz niedziala mi spryskiwacz w mojej e38 730i model bez spryskiwaczy na reflektory, bezpiecznik jest OK sadzac po stanie tego auta domniewam iz zasniedzialy styki przy kostce do silniczka ale niemam pojecia jak najwygodniej i z ktorej strony do niej sie dobrac. Prosze was o jakies instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wiec tak...musisz zdjąc koło,potem plastikowe nadkole i masz cały zbiorniczek wraz z silniczkiem przed oczami:) banalna robota choć chwiel trzeba na nią poświęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyniX83 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wielkie dzieki!!! !!! juz zabieram sie za motanie tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi