Forest Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 dac im radosc ,wiare,moze pasje Tylko nie pasje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Rowniez podziekowania. Dzien naprawde udany i jak najbardziej jestem za tym, zeby akcje powtorzyc, zwlaszcza, ze widac naprawde duze checi ze strony domu dziecka. Panie wychowawczynie i dzieciaki juz tylko czekaja na powtorke <bmw_1> . No ale fakt pozostaje faktem - malo to, ze ja Pan Koks a Ty Kaspri Pan Gruby, to dzieciaki mi uswiadomily, ze kombajna musze sprzedawac, bo "Proszem Pana, czmeu Pana samochod taki wolny??!!! On kol nie potrafi krecic w miejscu!!!" A ja sie tak staralem!! :cry: :lol: :lol: Dodaje pare fotek od siebie. Mordulec, cala reszte tez Ci moge pocisnac na skrzynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Rowniez dziekuje wszystkim za obecnosc i za wspolna zabawę :-) Min i usmiechów tych dzieci nie da sie zapomniec. Jak dla mnie był to czas spedzony doskonale... zamiast lenistwa w niedzielne popołudnie, daliśmy tyle radosci i frajdy ziomom <bmw_1> przy czym sami bawiliśmy sie dobrze. Jak dla mnie było warto i czekam na powtórkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 szkoda ,ze nie było mnie z wami ale niestety dopiero pomalutku wychodzę na prostą i niedługo zawitam na jakiś spotach, chętnie wybiorę się też do domu dziecka następnym razem z wami <bmw_2> dobra robota Panie i Panowie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Ja również żałuje że nie mogłem przyjechać ale zawsze jak coś się dzieje to moje auto wali jakiegoś focha... Nast. razem jak będzie jakiś wyjazd to postaram się wziąć z pracy jakieś giwery i dzieciaki będą mogły sobie do tarcz postrzelać happy_bmw Jak widać po zdjeciach impreza sie udała i oby tak dalej! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 widze ze wypad sie udal to fajnie oby takich wiecej na nastepnym mam nadzieje ze bede mogl sie stawic i pomoc w przygotowaniach.Sorki ze nie bylo mnie. Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy byli i zadbali o wszystkie prezenty dla dzieciakow i ogolna atmosfere <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Cóz tu wiele pisac , mysle ze wyszło fajnie , wielkie dzieki dla Forestów za przeprowadzenie całej akcji oraz dla wszystkich ktorzy zjawili sie wczoraj uklon_bmw <bmw_2> Mysle ze "ziomy" są zadowolone z naszej wizyty <bmw_1> Alaszi wczoraj podał jednemu z kolegów namiary na naszą strone/forum , kto wie moze juz nas odwiedzili <bmw_2> Jesli ktos ma zdjecia z wczorajszej wyprawy to mozna do mnie przesłac na maila przesortuje i zmontuje galerie na stronke bmw_beer MAIL => mord@go2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 widze po fotach że było super, szkoda że nie mogłem być ale do ostatniej chwili myślałem że uda mi sie przyjechać. jesteśmy z Anią na etapie zmiany mieszkania i nie bardzo daliśmy rady przyjechać. Mam nadizeje ze przy następnym razie uda i nam sie przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Mordulec, fotek jest od cholery. Ponad 50MB. Dalej chcesz na maila czy zgrac ci na plytke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Mordulec, fotek jest od cholery. Ponad 50MB. Dalej chcesz na maila czy zgrac ci na plytke? Woz , smialo wrzucaj na maila , nie ma problemu 50mega to na luzaku sciagne bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Mysle ze "ziomy" są zadowolone z naszej wizyty <bmw_1> Alaszi wczoraj podał jednemu z kolegów namiary na naszą strone/forum , kto wie moze juz nas odwiedzili <bmw_2> Wydaje mi się,że tak bo dołączył wczoraj pan sadowski93 z Oławy,biorąc pod uwagę rocznik w nicku prawdopodobnie to jeden z naszych "ziomów" <bmw_1> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 A podałam ziomom w pokoju komputerowym razem z Mr. 5oul adres stronki, jak się zarejestrować, zdjęcia wkleić i uczetniczyc na forum. Powiedzieli że wiedzą już Czas pokarze jak tam sytuacja z ziomami wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekjawor Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 No ludziska wielki szacun dla Was !!!! Szkoda, że ostatnio byłem zabiegany i nie miałem czasu na komputer i neta bo pewnie bym się dorzucił i dołączył do was. Ale cóż pewnie to nie ostatni raz więc nie wszystko stracone:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Z relacji Was wszystkich jasno wynika- było świetnie:):)cieszę się bardzo z udanej akcji i mam nadzieję, że następnym raze pojadę razem z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Nie wiem jakim cudem ale wychowawczynie ani dzieciaki nie wiedzieli,że te 88 par butów które załatwił Brzoza były od maxbimmera.Chyba zawiodła komunikacja pomiędzy dyrekcją i wychowankami.Pani Małgosia juz wie,więc dzieciaki też się dowiedzą <bmw_2> [ Dodano: 7 Październik 09, 15:36 ] No ludziska wielki szacun dla Was !!!! Szkoda, że ostatnio byłem zabiegany i nie miałem czasu na komputer i neta bo pewnie bym się dorzucił i dołączył do was. Ale cóż pewnie to nie ostatni raz więc nie wszystko stracone:) Pozdrawiam Napewno nie ostatni raz bo szykujemy kolejną akcję pod koniec października.Wkrótce pojawi się nowy temat. Tym razem planujemy grilla z dzieciakami + kilka atrakcji.Proszę obserwowac forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 artykuł z ostatniego Trendsa nt. wizyty w Domu Dziecka w Oławie: BMW TRENDS nr 6 (22) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A nie mozna byloby przekrecic wynik pilki noznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi