Gość Mordulec Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 I juz po zakupach <bmw_2> Bylismy z Forestami w makro po spożywke i oszolomie po sprzet sportowy , wydalismy okolo 950zł zostało 20zł z kawałkiem na chlebek na jutro dla Dzieciaków do kiełbasek z ogniska ktory jutro rano ma Forest dokupic bmw_beer Przed chwila tez skonczylismy rozdzielac paczki tak zeby kazde dziecko dostało to samo :wink: czyli batoniki , czekolady , cukierki , chipsy , pomarancze , lizaki itd itp <bmw_1> A sprzet sportowy zostanie przekazany w całosci , czyli piłki , skakanki , układanki , sprzet do tenisa stołowego , badmintona itd itp <bmw_1> Jesli chodzi o jutrzejszy wyjazd to są dwie opcje : -dla tych ktorzy chcą jeszcze odwiedzic naszych znajomych z BKP to lecimy w okolicach 12tej przez siechnice a o 14tej z kawałkiem wracamy z lotniska do oławy -dla tych ktorzy nie jada na lotnisko zbiórka około 14:30 w Oławie na rynku i potem przejazd pod Dom Dziecka a potem juz wiadomo , meczyk , ognisko itd itp <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 1. Forest i Młoda( dojade po 16,szkoła niestety) 2. Mordulec 3. 5oul (na 85%). 4. Heno 5. kosa 6. Alaszi 7. woz 8. Dziki & Magda 9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Bylismy z Forestami w makro rewelacja uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw dobrze ze jest na kogo liczyc w klubie dp jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dom Dziecka to plac Zamkowy tak jak pisał kolega. Jadac przez most pierwsze skrzyzowanie prosto jedziem, pozniej na rynek skreca sie na prawo a Dom dziecka jest po lewej stronie. Punktem zaczepienia moze byc pomink Jana Pawła II... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 1. Forest i Młoda( dojade po 16,szkoła niestety) 2. Mordulec 3. 5oul (na 85%). 4. Heno 5. kosa 6. Alaszi 7. woz 8. Dziki & Magda 9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:) 10. Madziulka%Krzysiek ( 99% rynek Oława 14:30 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 -dla tych ktorzy nie jada na lotnisko zbiórka około 14:30 w Oławie na rynku Prosilbym o jakis nr kontaktowy do osoby ktora bedzie 14.30 na rynku Olawskim. Tak ot profilaktycznie, gdybysmy mieli problemy w zlapaniu sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 607 15 96 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 1. Forest i Młoda( dojade po 16,szkoła niestety) 2. Mordulec 3. 5oul (na 85%). 4. Heno 5. kosa 6. Alaszi 7. woz 8. Dziki & Magda 9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:) 10. Madziulka%Krzysiek ( 99% rynek Oława 14:30 ) 11. pawelorzechowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 1. Forest i Młoda( dojedziemy ze Skarbiego,14.30 na rynku w Oławie) 2. Mordulec 3. 5oul (na 85%). 4. Heno 5. kosa 6. Alaszi 7. woz 8. Dziki & Magda 9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:) 10. Madziulka%Krzysiek ( 99% rynek Oława 14:30 ) 11. pawelorzechowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 1. Forest i Młoda( dojedziemy ze Skarbiego,14.30 na rynku w Oławie) 2. Mordulec 3. 5oul (na 85%). 4. Heno 5. kosa 6. Alaszi 7. woz & Chiccoo 8. Dziki & Magda 9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:) 10. Madziulka%Krzysiek ( 99% rynek Oława 14:30 ) 11. pawelorzechowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 1. Forest i Młoda( dojedziemy ze Skarbiego,14.30 na rynku w Oławie) 2. Mordulec 3. 5oul (na 85%). 4. Heno i Magda ( rynek 14:30 ) 5. kosa 6. Alaszi 7. woz & Chiccoo 8. Dziki & Magda 9. Pecet (o 14:30 gdzieś na rynku:) 10. Madziulka%Krzysiek ( 99% rynek Oława 14:30 ) 11. pawelorzechowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Mam nadzieję,że wszyscy którzy byli bawili się dobrze i nie uważają niedzieli za zmarnowaną.Dzieciaki na początku były trochę spięte,my zresztą nie mniej :mrgreen: ale później pięknie się rozkręcili i wybornie dokopali nam w piłę Myślę,że one również ucieszyły się z naszego przyjazdu i wspólnie spędzonego czasu.Nie mówię już o przejeździe Beemami po Oławie przez który pewnie nie będą mogły spac w nocy Rozwalił mnie tekst jednego chłopca podczas jazdy - ..."kurde gdybym miał taką Beemkę to fajne laski bym wyrywał..." :mrgreen: Panie wychowawczynie jak było widac,również były zadowolone i z tego co mówiły chciałyby byśmy nie zakończyli akcji na jednym wyjeździe.Zresztą jak sami słyszeliście dzieciaki w dośc entuzjastyczny sposób prosiły byśmy pojawili sie ponownie.Uważam,że akcja wyszła super i w mairę mozliwości można ją będzie kilkakrotnie powtórzyc.Niekoniecznie z paczkami i prezentami bo jak mówiła jedna z wychowawczyń - samo spędzanie z nimi czasu jest darem...I nic chyba nie trzeba tu dodawac.Raz jeszcze dziękuję obecnym za przybycie i wszystkim którzy przyczynili się do dzisiejszego dnia. uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dzieciaki na początku były trochę spięte,my zresztą nie mniej :mrgreen: ale później pięknie się rozkręcili i wybornie dokopali nam w piłę Ja tutaj i tak będę się trzymał wersji, że to my daliśmy im wygrać bmw_beer Ale tak na poważnie to było naprawdę super. Również dziękuje wszystkim co byli za wspólnie miło spędzony czas! Do zobaczyska na następnych spotach 8) Pozdro for all :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Kilka jotpegów.Reszta standardowo trafi do Mordulca na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelorzechowski Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Bylo swietnie i mysle ze mozna to powtorzyc. Najlepiej zabrac dzieciaki do Skarbiego i tam dopiero beda mialy radoche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 [ Dodano: 20 Wrzesień 09, 20:57 ] Nie wiem czy zwróciliście uwagę na kartkę z napisami na drzwiach jednego z pokoi maluchów na III piętrze.Wódka 10%,MARBORO,Wchodzą tylko ziomy,HWDP,JP.A niżej taka słodka naklejka delfinka i kotka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: [ Dodano: 20 Wrzesień 09, 21:10 ] Kilka zdjęc naszych małych przyjaciół... [ Dodano: 20 Wrzesień 09, 21:12 ] cd. [ Dodano: 20 Wrzesień 09, 21:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Było superowo zobaczymy czy po takim meczyku bede jutro chodził :mrgreen: ale było wrato z nimi powariować a jak juz pisali sama jazda jaką dała radochę <bmw_1> Mysle ze dzieciaki tez dobrze sie bawiły podobało mi sie jak wysiadały z aut i sama radość happy_bmw Dzięki za miłą niedziele <bmw_2> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Nie wiem czy zwróciliście uwagę na kartkę z napisami na drzwiach jednego z pokoi maluchów na III piętrze.Wódka 10%,MARBORO,Wchodzą tylko ziomy,HWDP,JP.A niżej taka słodka naklejka delfinka i kotka tak jak widziałam, niezłe to było :lol: My równiez dziekujemy wszystkim ktorzy przybyli i poświecli swoj czas oraz organizatorom i darczyncom uklon_bmw Mysle ze było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Bardzo miło czas spędzony, nowi znajomi tzw. ziomy Przejazd samochodzikami po Oławie to chyba najlepiej sie podobała dzieciakom, a pan "grubszy" i pan "koksik" to juz maja pełny skład jak by był wyjazd do skarbimierza Na takie wyjazdy to tylko manuale, więcej frajdy dziciom dają !!! Naprawde bardzo miło czas spędzony :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Żałuję,że nie mogłam być z Wami, ale niestety praca Ważne, że dzieciaczki były zadowolone, bo to przecież o ich uśmiech chodziło nam najbardziej Ja też mam nadzieję, że akcja nie skończy się na tej jednej i jeszcze nie raz będziemy mogli przywowołac radość na ich twarzyczkach, co najpewniej nie będzie trudne- mam tu na myśli przejazd beemkami happy_bmw Daliście im wygrać, czy też nie, jedno pozostaje faktem-jutro możecie mieć problem ze wstaniem ( a na pewno taki problem będzie miał mój mąż ) Jak to Kosa pisał wcześniej- fajnie, że są osoby, na które można liczyć, zjawiły sie dzisiaj i za to wielki uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja też chciałbym podziękować za świetną zabawę tak Maxbimmerowiczom jaki i dzieciakom. Piszę się na kolejny wyjazd w ciemno Jutro pewnie będę potrzebował pomocy lekarskiej żeby dotrzeć do pracy ale uśmiech tych młodych osób był wart wszystkiego. Pozdro i do następnego <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Było naprawdę superowo. Po Oławie wycieczkę zapewnił nam Tajson-Tour za co wielkie dzięki. My także piszemy się na następny wyjazd, zawsze to jest okazja się spotkać a przy okazji sprawić wiele frajdy dzieciakom. Wielkie dzięki za organizację imprezy wszystkim oddanym sprawie. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Tajson-Tour Haha prawie jak pilot z Orbisu <bmw_2> E-36 Paweł, w sumie też fajnie sie gadało na drodze Skarbimierz-Oława na CB 8) <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Ja również dziękuje za tą niedziele było świetnie bmw_beer a co do przejażdżki po Oławie jak wyszliśmy, zebrałem 3 osobowa ekipę i jak już mieli wsiadać, ktoś krzykną że mogą sobie wybrać auto w którym chcą jechać i z całej trójki nie został nikt :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Haha-hihi-to niestety ja do dzieciakow krzyklem ze nasze autka stoja az za kosciol i zeby wybraly furki w ktorych chca sie przejechac-przepraszam za to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A ze zostalem oficjalnie ochrzczony "panem grubszym" ,a woz "panem koksem" to chyba oficjalnie trza bedzie ksywy na forum zmienic:D:D:D Soul- szacun dla ciebie.Najperw zmieniales barwy skory jak kameleon zeby cala impeze skwitowac sabotarzem na pani wychowance :mrgreen: Po przejazczce Wyszla przerazona lecz szczesliwa i w dziwny sposob podniecona jazda :wink: :wink: :wink: Niby kilka wspolnych godzin,niby maly przejazd po okolicy , a widzac ile frajdy sprawilismy dajac tak niewiele stwierdzam iz nawet ludzie tak zwykli i przecietni jak my nie bedac obojetnym jak ogol jestesmy w stanie wplynac na leprze zycie dzieciakow,dac im radosc ,wiare,moze pasje i sile nawet niewiedzac ze nieswiadomie zmieniamy je i pokazujemy leprzy swiat. -kurcze zdanie jak jakis pastor napisalem Wielkie podziekowania dla organizatorow i najbardziej zaangazowanych w akcje-zrobiiliscie cos niesamowitego ,a raczej daliscie namiastke tego co nasz klub jest w stanie robic-niech to bedzie skromny poczatek dla nas ,a wielki przyklad dla innych <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi