Wojtasbkp Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Jak w temacie.... z BMW Klub Południe parę autek wybiera się na lotnisko do Skarbimierza. Mnie osobiscie tam nie będzie ale będzie Cuba i parę osób dlatego daję info. Takie spotkanko <bmw_2> ze sprawnościówką, grilkiem :gril: <bmw_3> póki jeszcze pora na to pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jak nic nie wyskoczy to chetnie sie zjawie :gril: <bmw_2> Wojtas a o ktorej tak mniej wiecej planujecie tam polatać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jak M. jedzie to i ja sie zabiore. :wink: Chyba czas na walke M30 vs M60 :wink: [ Dodano: 15 Wrzesień 09, 11:20 ] 1. Mordulec (jak nic nie wyskoczy) 2.Kaspri (jak Mordulcowi nic nie wyskoczy :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasbkp Opublikowano 15 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 ...Wojtas a o ktorej tak mniej wiecej planujecie tam polatać :?: Mnie nie będzie ale z OPRowa planują wyjechać koło 10-11tej więc na lotnisku powinni być koło 12tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 1. Mordulec (jak nic nie wyskoczy) 2.Kaspri (jak Mordulcowi nic nie wyskoczy ) 3. Kosa (w sumie mam prawie po drodze do Oławy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 czyli odpuszczamy skarbi przed olawa czy sie ustawiamy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Około 12.00 lecę na Skarbimierz z Mordulcem i z Alaszim.O 14.30 spotykamy się na rynku w Oławie,czekamy na całą ekipę i jedziemy do domu dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi