kaspri84 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Prosze o opinie na temat gum usztywniajacych zawieszenie. Jakie wady,co o tym myslicie itp. Nie zebym narzekal na swoje sprezynki ale przegladajac allegro dopadlem takowe a ze cena symboliczna to pomyslalem ze sobie jeszcze tyl usztywnie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ja takie miałem w e36 bo była tak niska ze jak siadły z tyłu dwie osoby to nie dało rady przejechać przez "leżącego policjanta",gumy załatwiły to ale......zero ruchu było na tylnych sprężynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 ja mam gumy i gdyby nie one, to nie moglbym normalnie jezdzic (9'' ET10 robi swoje). ogolnie auto duzo twardsze jest dzięki gumom ALE przez to wykonczylem gumy na tylnej belce, bo teraz po dziurach mi tył tłucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi