SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 HDi faktycznie ma tanie ale trzeba iść do nich do siedziby większej a nie do jakiegoś przedstawiciela. A teraz ta nowa firma Proama ktoś się może interesował co i jak u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A teraz ta nowa firma Proama ktoś się może interesował co i jak u nich? było .. Przeliczyłem teraz składkę w tak mocno reklamowanej firmie która daje 70% zniżki Proama ..... i normalnie ja ******lę jakie jaja u nich wyszło 802zł lololNa chwilę obecną chyba nic taniej się nie znajdzie niż kwota z MBanku 547zł :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A fakt sorry trochę się dziś naświetliłem i mam trochę piachu w oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 ja mam w MTU. najlepsze w tej ubezpieczalni jest to, ze do bazy danych wpisują tylko właściciela (wspolwlasciciela nie) i przypisują mu znizki wspolwlasciciela (w moim wypadku, ojca 60%). w bazie widnieje tylko moja osoba i 60% znizek teraz kupilem samochód tylko na siebie, bez wspolwlasciela czyli ojca, poszedlem do MTU i za 2.5 place 880zl na rok przy 60% znizek - no ale mam 60% zwyżki za wiek mam jeszcze -1% za miejsce zamieszkania (male miasto) i -5% za pracownika oswiaty (pic na wodę) - znajomy agent MTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 EDIT: Piotr mnie uprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Z tymi wycenami to dwa słowa ... BMW & Wrocław .... i od razu 50-70zł drożej niż np. w Oławie , Brzegu itd itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Z natury Audi BMW i VW są autami podwyższonego ryzyka kradzieży i ceny do nich są dokładane. Takie cudaki są tylko w Polsce chyba możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Z tymi wycenami to dwa słowa ... BMW & Wrocław ..... Przecież Ty nie Wrocław :4: ja zawsze mówie, garażowany w nocy hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 No dokładnie garażowany w nocy trzy zabezpieczenia przeciw kradzieżowe i jako jedyny kierowca oraz dzieci poniżej 16 roku życia i 5000 przebiegu rocznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 nom to racja mniejszy przebieg mniejsze ryzyko i garażowane to nieźle Najlepiej przebieg roczny 1 km i garażowane w sejfie i opłata za oc 400zł bo z coś w biurze muszą siedzieć:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 1067zl oc najtaniej jak sie dalo w pzu. inne ubezpieczalnie 1700, 1400. STRASZNIE w gore poszlo to ubezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Walne z toba na odleglosc bmw_beer zaloz sobie konto darmowe w mbanku Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 i kolejna polisa przyszlo z PZU 976 zl za oc i 86 zl NNW to razem 1062 zl. do tego jeszcze szyby i moze opcja ze przy dzownie nie trace znizek znow z 1250 papieru bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 a w m banku trzeba mieć chyba konto?? jak założę specjalnie dla OC to co wtedy?? nie chciałbym z tego konta korzystać bo mam w bzwbk.... Konto masz po to,że kasę na składkę pobierają automatycznie parę dni wcześniej na koncie masz wiadomość że zbliża się pobranie składki ja tam dalej polecam mbank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Panowie pytanie w temacie: Co jeśli podczas zawierania ubezpieczenia moja mama powie że nikt raczej nie będzie jeżdził tym autem poza nią, ani że nie planuje wyjechać nim za granicę, a w rzeczywistości wiadomo jak będzie, pojadę nim ja i będzie to zagranica? Gdzieś w necie wyczytałem, że wystarczy jak mi mama napisze po ang. że wyraza zgodę abym ja jako syn użytkował jej auto. Ktoś coś ciekawego podpowie. A wszystko sprowadza się do jednego, zapłacić jak najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ja w zeszlym roku za lanosa 1.6 placilem 1100zl z nnw w link4, a tydzien temu oplacilem moje e36 1.6 rowniez w link4 za 698 zl z nnw + bon wartosci 50 zl na zakupy w tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Ja za E36(1993ROK,2.0poj.LINK4) płace 800zł a za E46(2002,2.2poj. AXA) PŁACE 700zł z tym że wypominaja mi stłuczke mojej kochanej żony od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Mama jutro podpisuje z Interrisk: 510 zł, wszystko na maksa. E46 2001 320d 150km. Ciekawostka ponoć pewne info: możesz nie zaznaczać, że ktoś inny będzie jeździł, że będzie jeżdżone za granicą. A jakby odpukać coś się wydarzyło za tą granicą, komuś innemu, to zostajesz pociągnięty tylko do zapłacenia róznicy w cenie zawarcia polisy. Chyba zrozumiale napisałem. No a info pochodzi od gościa który sprzedaje ubezpieczenia w takim miejscu, gdzie jest ok. 15 ofert ubezpieczalni...teraz chyba takie coś popularne w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 ja place w pzu full co sie tylko dalo zaznaczyc 2450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 2450 rozumiem ze oc+ac i wszystko inne w cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi